X. kerületi Tárna utca. Lakható, vagy felejtsük el?
Főleg azok véleménye érdekelne akik ezen a környéken laknak vagy esetleg dolgoznak, de más véleményeket is szívesen fogadok.
Fiatal vidéki pár vagyunk, évek óta Budapesten lakunk albérletben, itt járunk egyetemre. Mivel a jövőnket is Budapesten képzeljük el, arra gondoltunk jó ötlet lehetne egy induló kis lakásra beruházni.
Találtam egy szimpatikus hirdetést, a lakás a Tárna utcában található. Először nem volt semmi gyanús tényező, de most, hogy jobban utána néztem, több aránylag alacsony árú lakás is eladó a Tárna utcában, így felvetődött a kérdés, hogy vajon menekülnek innen a lakók, vagy csak véletlen lenne.
Mik a tapasztalataitok az utcával, valamint a Téglagyárdűlővel és összességében a X. kerülettel kapcsolatban?
Előző vagyok, kicsit utánanéztem...
NEEEEE!
A hírhedt Hős utcai drogos c...okat költöztették ide - nem csodálom, ha menekülnek onnan a normális emberek...
Sajnálom, de erősen ellenjavallt.
Ezt a Hős utcából való átköltöztetős történetet olvastam én is, de csak régi cikkekben, mikor ez még csak tervben volt.
Ha nem tipptopp a környék azt abszolút el tudnánk viselni, amint elvégezzük a mesterképzést és fix munkahelyet találunk, kertes házba költöznénk. Ezzel a lakásvásárlással az albérletezést akarnánk kikerülni, valamint később az eladni estek árát a családi házba forgatni. De ezek alapján lehet csak megnehezítené a dolgunkat.
Köszönöm Nektek az eddigi válaszokat, várom a további tapasztaltokat is.
Köszönöm Nektek az információt!
Sajnos rendes lakás ami nem szuterén/raktár/közös udvaros/pici/stb. és számunkra elérhető árban van csak itt és a Diószegi Sámuel utcában van, ami nyilván szintén nem jön szóba.
Úgy tűnik a tanulmányaink végéig marad az albérletezés, jobban járunk vele. :)
Igen, azért mondtam, hogy az egyértelműen szóba sem jön.
Közben alakultak a dolgok, kicsit kitoltuk a költségvetést és találtunk egy lakást a XIV. kerületben, olyan utcában ahol laktunk albérletben egy évet és azt szerettük a legjobban, így ismét van némi remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!