X. kerületi Tárna utca. Lakható, vagy felejtsük el?
Főleg azok véleménye érdekelne akik ezen a környéken laknak vagy esetleg dolgoznak, de más véleményeket is szívesen fogadok.
Fiatal vidéki pár vagyunk, évek óta Budapesten lakunk albérletben, itt járunk egyetemre. Mivel a jövőnket is Budapesten képzeljük el, arra gondoltunk jó ötlet lehetne egy induló kis lakásra beruházni.
Találtam egy szimpatikus hirdetést, a lakás a Tárna utcában található. Először nem volt semmi gyanús tényező, de most, hogy jobban utána néztem, több aránylag alacsony árú lakás is eladó a Tárna utcában, így felvetődött a kérdés, hogy vajon menekülnek innen a lakók, vagy csak véletlen lenne.
Mik a tapasztalataitok az utcával, valamint a Téglagyárdűlővel és összességében a X. kerülettel kapcsolatban?
Jártam a Tárnán keresztül dolgozni, undorító, de az egész környék ilyen. Rozsdaövezet.
Ne ragaszkodj foggal-körömmel a lakáshoz, inkább albérletezz 1-2 évet, legalább megismered a várost és nem vaktában akarsz vásárolni.
3 éve élünk Budapesten, XIV. kerületben A Bosnyák térnél egy évet, III. kerületben a Flóriánnál másfelet, és most fél éve a II. kerületben Zöldmálon lakunk. Az első albérletünket tényleg imádtuk helyileg. :)
Inkább a barátom ragaszkodik hozzá mint én,de nyilván nem lenne rossz, ha összejönne. Kettőnk közül én vagyok az elővigyázatosabb, engem erre neveltek, mi aránylag sokszor költöztünk a szüleimmel, Ő soha. Biztosan ezért is ilyen izgatott. Az anyagiak kiszámításával viszont ő foglalkozik, minden pontot figyelembe vesz, precíz (persze nem csak vaktában elfogadom amit kidolgoz, hanem átnézem én is). Régen budapesti ingatlanokkal foglalkozó családtagja is van, mióta nem ebben dolgozik a környékekkel nincs annyira tisztában már, de a többi részében a dolognak tud majd segíteni, persze csak ha úgy alakul, hogy szükség lesz rá.
Ózd környékiek vagyunk egyébként, így sokk talán nem érne, de már nincs kétségem a válaszok alapján a felől, hogy Ózdhoz képest csak csövörből vödörbe kerülnék, pedig nyilván inkább a kitörés lenne a cél,főleg hosszú távon. :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az információkat és tanácsokat ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!