Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Panel legfelsőbb zárószintje...

Panel legfelsőbb zárószintje mennyivel csendesebb, előnyösebb a többinél?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 00:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
41%

20-as miért vicces ez? Tényleg érték egy lift. Sőt manapság alap.

Voltál már ilyen 4 emeletes panel lépcsőházában? Olyan szűk a lépcsőház hogy alig lehet elférni.

2021. márc. 23. 13:44
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg nem kívánok szemétledobós 10 emeletes panelban élni, ahol sokkal nagyobb a csótányok elterjedésének veszélye, mint ahol nincs szemétledobó. Amúgy maga a lépcsőház egy 10 emeletesben sem nagyobb, csak körbe kell menni a lift körül. Mekkora vagy Rolpen, hogy nem férsz el egy sima lépcsőházban?
2021. márc. 23. 14:00
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

#21: pont hogy a 4 emeletesekben nem olyan szűk a lépcsőház!

Én 10 emeletesben lakok, mellesleg a lift annyira kicsi, hogy egy kanapé nem fér be, egy Babakocsi is épphogycsak. 1 lift van 60 lakásra

2021. márc. 23. 14:13
 24/35 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem épülete válogatja. Én most vettem lakást. NAgyon sok házban voltam, a 4 emeletesekben kicsi volt a lépcsőház a 10 emeletesekben nagyobb. Szüleim is 10 emeletesben élnek.
2021. márc. 23. 14:14
 25/35 anonim ***** válasza:
23-as ez igaz. Szüleimnél valóban 58 lakásra van egy lift de dupla ház. Amit én vettem meg ott 30 lakásra van lift, tehát kedvezőbb típus, keskeny ház.
2021. márc. 23. 14:15
 26/35 anonim ***** válasza:
12%

"Annyira meg ne legyünk már kényelmesek meg puhányok, hogy hetente egyszer a nagybevásárlásból ne tudjunk már felvinni 3 szatyrot....."

Megneznem, amikor felviszed a 8-9 honaposodat a babakocsival meg a heti nagybevasarlasos - szerinted csak 3 - szatyrodat. Ne legyel mar kenyelmes meg puhany, hahahahaha.

2021. márc. 26. 04:22
 27/35 anonim ***** válasza:
11%
lift nélküli ház manapság totál felejtős. Igaz 5 millióval kevesebbet ér, ezt is nézni kell.
2021. márc. 26. 05:33
 28/35 anonim ***** válasza:
55%

Nem ér kevesebbet, kb ugyanannyi, attól még hogy neked nem ér annyit.

A 22-esnek meg üzenném hogy 4 emeletesbe lakunk és évek óta csótányprobléma van a házunkban. Igaz mostanában a pincében lehet látni egyet kettőt, de attól még simán felmászhatnak. 10 emeletesben lakó ismerőseim még nem is láttak.

2021. márc. 26. 09:02
 29/35 anonim ***** válasza:
29%

28-as: ezt te is tudod, hogy hazugság.

A 4 emeletesekben az 1. és esetleg 2. emeletiek a drágák, a 3. és 4. ( ami igazából 4. és 5. a magasföldszint miatt ) általában 2-3-4 millióval olcsóbb.

Szerinted miért? Azért mert lift nélkül 4-5 emeletet menni minden áldott nap többször cuccokkal költözéskor stb, iszonyatosan kényelmetlen.

Nem beszélve arról hogy a lépcsőházak is kisebbek ezekben.

Értéktelenebb ahol nincs lift.

Ezekben a házakban ezért szinte mindig a 4.en vannak a hirdetett lakások. Vajon miért...

2021. márc. 26. 09:13
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

#29: Már miért lenne hazugság? Én ha tehetném inkább laknék a negyediken zárószinten, még lift nélkül is, csak ne legyen fölöttem senki.

Másrészt nem csak négyemeletesek vannak, ennél alacsonyabb társasházakra is bőven van példa.

Szívesebben laknék egy lift nélküli négyemeletesben, mint egy liftes tízemeletesben.

2021. márc. 26. 11:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!