Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hányadik emeleten vennétek...

Hányadik emeleten vennétek lakást lakótelepen, panelban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 17. 08:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Szuterénbe, félszuternébe, földszintre, és félemeletre semmiképp sem. Ha lehet, akkor a legfelső emeletre sem, a beázások miatt, de az elsőtől az utolsó előttig bárhova szívesen. Egyedüli kikötés, legyen erkély.
2021. márc. 19. 18:43
 32/38 A kérdező kommentje:
Minek az erkély?
2021. márc. 22. 12:22
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem 31 vagyok, de nagyon hasznos az erkély. Teregetni, csak kiülni, egy nagyobb erkélyen ha olyan idő, akár reggelizni, vacsorázni is lehet.
2021. márc. 22. 12:32
 34/38 A kérdező kommentje:
Lehet hogy jó de én nekem most nem lesz. Így jártam!
2021. márc. 22. 12:55
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok és pontosan azokért, amiket 33 leírt. Teregetni mindenképp ott szeeretnék majd, hogy ne penészedjen a fürdőszoba/nappali/bármi más, illetve én alapból kertesházban lakom, és szeretném ha miután elköltöztem is lenne egy pár négyzetméter legalább, ahova ki tudok ülni napozni :D. Illetve még egy indok, nevelgetek egy cserepes fenyőt és neki kelleni fog nagyobb hely, ezért őt az erkélyre tervezem rakni majd, kivéve persze karácsonykor, mert akkor ő lesz a karácsonyfa :D.
2021. márc. 22. 15:50
 36/38 anonim ***** válasza:
Én az első pár szintre semmiképp. Jönnek-mennek az emberek, forgalom, csapkodják az autók ajtaját a parkolóban, a por is durván száll. Minél magasabb annál jobb a levegő és a kilátás, plusz a napfény. Lent a fák durván be tudnak sötétíteni, ha közel vannak a házhoz. A legfelső emeletre a beázás miatt talán nem. Nagyobb panelházaknál, van bizonyos szintenként átjáró, ha rossz a lift, vagy tűz van, átmész a másik lépcsőházba.
2021. márc. 26. 07:22
 37/38 A kérdező kommentje:
Szerintem a 2-3-4 a legértékesebb ha van lift. A panoráma túl van árazva. Nem mindenki szereti liftben élni a fél életét.
2021. márc. 26. 07:27
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jó, ízlések és pofonok. Amíg nektek az alsóbb szintek felelnek meg, nekem a magasabbak, így mindenkinek jut ízlésének megfelelő.
2021. márc. 26. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!