Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen a kelenföldi lakótelepe...

Milyen a kelenföldi lakótelepen élni?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állok, a kelenföldi lakótelep is szóba került, mint lehetséges helyszín. Mielőtt döntenék, meghallgatnék néhány véleményt.

2021. febr. 21. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Jól megy!
2021. febr. 21. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Van ott della!
2021. febr. 21. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Egyre jobban felkapott, és ennek következtében egyre drágább. Főleg, amióta a 4-es metrót átadták.

Nem tudom, milyen a lakások állapota, de a legtöbb házat már hőszigetelték, tehát kívülről rendben van.

Amúgy meg sokkal szellősebb a beépítés, mint egynémely modern lakóparknál... ahol egymást árnyékolják a házak, és alig van közte zöldterület.

2021. febr. 21. 12:16
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
A szomszédságában lakom Gazdagréten, de jónak találom. Gazdagréten meg vagyok elégedve. Itt az orvosok, állatorvos, gyógyszertárak, Spar, Penny, Aldi, Príma, jó a közlekedés, biztonság, mentes azoktól akik nehezen illeszkednek a közösségbe, nincs kéregető - esetleg nagyon ritkán, de tovább is áll, nagyon jó a levegő a leáramló budai hegyekről. A régebb épített lakások sem olcsók, de nagyon drágának hallom a szomszédban épülő új lakásokat (Nagyszeben tértől keletre).
2021. febr. 21. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Toldalék a 4-hez:

Van Két-két bölcsőde, óvoda, alapiskola, r.-kat., ref. templom, a Rétköz utca keleti oldalán több középiskola, közösségi ház, fogorvosok, 2 kutyafuttató, kiskereskedések.

2021. febr. 21. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én itt lakok, de van egy másik kerületben is ugyan ilyen panel lakásom. Nem látom igazából a két lakás közötti hatalmas árkülönbséget, a 11. kerület se olyan már, mint régen. Brutális szinten beépült, tele csövessel, meg igazából lakótelep ez is meg az is.Itt ráadásul kibírhatatlanok a szomszédok is, úgyhogy duplán megszívtuk ezzel :D
2021. febr. 22. 07:56
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem feltétlenül éri meg a felárát egy hasonló pl. újpesti panelhez képest, de nem rossz hely.
2021. febr. 22. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok barátom él ott, szívesen laknak arra, szeretik a lakóhelyüket. Panaszt csak a parkolással kapcsolatban hallok tőlük. Az nagyon gáz lett mostanában.

Én is szívesen járok mindig arra, pedig Buda egy csendesebb részén élek.

A négyes metró adott egy nagy löketet és drágult a környéknek, amit folytatott az 1-es villamos kibővítése. A következő drágulás az Etele pláza nyitásával fog beugrani, azaz nagyon hamarosan!

2021. febr. 22. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Te melyik budai részen élsz? Épp lakásvásárlás előtt állok, és minden infó jól jönne. :)
2021. márc. 18. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok, a Rózsadombon élek.
2021. márc. 18. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!