Milyen a kelenföldi lakótelepen élni?
Bár már régi kérdés, én 2-3 éve élek Kelenföldön "lábas" panelban. Korábban is éltem a közelben 4 emeletes panelban.
4 emeletes:
- Csendes volt (házon belül)
- Szemben park, óvoda = folyamatos zaj, gyerekzsivaj, parkban ordibálás
- Nem volt lift (igaz 2. emelet ez itt nem volt gáz)
10 emeletes:
- Kívül felújított
- Belül ótvar retek állapotúak a közös terek, de ez biztos háztól is függ
- MINDEN áthallatszik, nagyon zajos.
- Sok a rossz szomszéd, főleg egyetemi időszakban amikor kiadják fiataloknak
Összességében a környék nagyon jó, metró, busz, pályaudvar, minden is van egy köpésre, 20 perc a belváros ezek azért nem kis dolgok. Sok park, zöldfelület. 2 utcával arrébb sétálsz akkor csendes kis lakóházas utcákban találod magad. Nincs kisebbség, vagy csak elenyésző.
Hátrány, hogy tényleg zajos tud lenni mint általában egy lakótelep. Plusz sok az este utcákon szórakozó, zajos ember. Nem mennyiségre, hanem inkább az, hogy szinte minden estére jut valaki.
Néha sok a csöves, főleg a boltok, központi helyek környékén, de találkoztam már velük a 4. emeleten is, meg drogossal is. sajnos az ilyen is bárhol ott van.
Összetételében nem mondanám, hogy jobb vagy rosszabb mint egy másik lakótelep.Egyszerűen marhajó pozícióban van városon belül, egy felkapott kerület központi részén. Tény, hogy már csak drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!