Lakást szeretnék venni Pesten, panelt. Kiváncsi lennék ki melyik lakótelepet ajánlja gyerekkel? A 8 kerben, majd Zuglóban a füredi utcaiban laktunk, de nyitott lennék másfelé is, ha jó a környék barátságosabb ingatlanárakkal
Jó szívvel egyik panelt se ajánlom. Nem csak Pesten, hanem sehol se.
Mik a szempontok? Iskola, ovi, bolt mennyire legyen közel? Belváros vagy jó a külváros is (pl. Csepel)? Utazás autóval vagy tömeggel (mert akkor a reggeli forgalom se mindegy gondolom). Milyen árba? Hány szobás?
A IX-X-ben barátságosak az árak, mert nem barátságosak a szomszédok,...ha érted mire gondolok.
XVII-XVIII-ban is barátságosak az árak, de kint van a világ végén.
Csepel meg egy külön történet, nagyon meg kell nézni, hogy hova költözöl azon belül.
És mindehhez még panel is...
Gondold ezt még át!
A XVII-XVIII-ban rengeteg van 25millió alatt is.
A XVIII-ban rossz híre volt a Havannának, de ez mára már nem igaz, ugyanolyan lakótelep mint bármelyik.
Viszont jó hírű a XVIII-ban a Lakatos lakótelep, ott barátaimnál sokszor jártam és nekem is nagyon szimpatikus. Rengeteg a zöldfelület és folyton takarítanak, mossák a kukákat, csend van és nyugalom. A 4 emeletes téglákban a lakások is jók, tágasak, de ott nincs lift. Ha a lift hiánya nem zavar, én ezeket kifejezetten ajánlanám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!