Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakást szeretnék venni Pesten,...

Lakást szeretnék venni Pesten, panelt. Kiváncsi lennék ki melyik lakótelepet ajánlja gyerekkel? A 8 kerben, majd Zuglóban a füredi utcaiban laktunk, de nyitott lennék másfelé is, ha jó a környék barátságosabb ingatlanárakkal

Figyelt kérdés
mondjuk ne egy 11. ker, amit nem értek miért annyira drága.

2020. nov. 29. 07:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyiért találsz a Füredin, akkor maradj ott.

Amúgy a 17.-kerület az egyik legjobb legélhetőbb kerület sok-sok zölddel, csak sokan csökönyösen ragaszkodnak a mocskos, szmogos, kutyaszaros belvároshoz.

Csak jelzem, hogy 15-18 perc alatt van bent a Keletiben a vonat a 17. ker.-ből.

2020. nov. 29. 14:08
 12/19 A kérdező kommentje:
17 ker melyik részén? vagy ugy altalában mondod?
2020. nov. 29. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Meg egy szavazat a Lakatos ltp-re. En is ott lakom :) es szeretem. Sokkal jobb a lakokozosseg, mint barmelyik kőbanyai ltp-n. Illetve a 18.-ban tudom meg ajanlani az Alacskat, nagyon csaladias, igaz kisse kint van, de van busz, ami kozvetlen a nepligethez visz, vagyis reggebben volt, de sztem most is. Neked az jo lenne dolgozni menni.
2020. nov. 29. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a Füredit közelebbről, de ott is vannak 25 alatt 2 szobások:

[link]

2020. nov. 29. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A 17.ker központjában sok panelház van, élhető zöld környezetben.

Körülötte meg szép kertes családi házas utcák.

Szinte alig van bűnözés, jó a levegő, kevés a kisebbségi, csendes utcák, sok zöldfelülettel, kerékpárutakkal és még egy nagy tó is van aminek parkosították a partját.

Összes szupermarketlánc jelen van és itt van Bp. legolcsóbb piaca is.

2020. nov. 30. 10:28
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

A XVII ker. nekem is szimpatikus, de legyünk tárgyilagosak, hogy a fővárosnak az egyik legmesszebb levő és legrosszabb közlekedésű kerülete a belváros felé.

A buszok viszonylag ritkán járnak (de legalábbis ritkábban mint másutt) és utána órákig araszolgatnak az Örs irányába, a napközbeni örökös dugók miatt.

Kétségtelen, hogy lehet vonattal is menni és az csak 20 perc, de ne kelljen már vonatbérlet egy pesti lakáshoz, miközben még az állomásig is el kell jutni valahogyan annak, aki nem mellette lakik.

A távolságok meg igencsak nagyok ott.

2020. nov. 30. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
A kispesti lakótelep minden igényedet kielégíti, szerintem nézz ott körül mindenképpen!
2020. nov. 30. 15:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Kispestet is néztem, vannak is ott barátaink. Nincs ott túl sok kisebbségi? arról szoktak panaszkodni, főleg ott a köki környéke elég hardcore
2020. nov. 30. 18:40
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondom, hogy nem láttam még kisebbségit arra, de szerintem elég kultúrált a kerület lakossága. A köki más tészta, ott tényleg összegyűlik a legalja, de könnyedén megkerülhetőek, nekem 7 év alatt egyáltalan nem volt atrocitásom. Szerintem nem rossz itt és tényleg MINDEN van helyben.
2020. nov. 30. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!