Ha eladok egy ingatlant, kérhetem hogy a bankban adják át a pénzt ügyvéd jelenlétében?
Mert ha Ő hozza a pénzt, mi a garancia hogy valódi a pénz?
Most azt tegyük félre, hogy utalni is lehet.
Szerintem bejelented, hogy nagyobb összegű pénzt kívànsz a számládra helyezni, ès elhívsz mindenkit a bankba, ahol a vevő átadja a kp-t te pedig mondod, hogy rakják be neked a bankszámládra.
Erre szinte biztos adnak különtermet...
Tényleg azt írta hogy a bankban akarja a pénzt átvenni. Szó se volt ügyvédi irodáról. Én úgy értem hogy egy bűnöző veszi meg a lakását valami gyanús pénzzel ami akár hamis is lehet, de biztosan nem tisztességes úton jutott hozzá. Ő rögtön be akarja vágni a bankba a pénzt hogy ne ő vállalja az utaztatás kockázatát. Az ügyvéd ott lenne hogy tanúsítsa a fizetést.
Elég meredek ötlet de ugye kérdezőt nem érdekli a véleményünk.
"Mit indokolgassak, ami mindenki számára evidens? Azt sem írta le a Kérdező, hogy levegőt vesz, pedig biztos vesz. Ez az alátámasztás:
"... úgy került bele az ügyvédi iroda, hogyha nem átutalással van rendezve, akkor a kp-t ott szokás átadni." Kész!
Kezd úgy tűnni, hogy csak egy agresszív troll vagy, aki soronként kapja a bérét."
Trollnak azt nevezik, aki nem a kérdésre válaszol, ennek a kitételnek sokan megfelelnek itt. Én speciel nem. Pontosan erre írtam, hogy lehet köríteni mindenféle gondolatot a kérdéshez, de talán egyszerűbb lenne nem tenni. De úgy látom felesleges, mert mindig születnek újabb téves gondolatok, amivel egyesek igazolni próbálják az igazukat, bár ez biztos nehezebb, mint feltenni a kezet, hogy bocs, a kérdező valóban nem említette, csak én tételeztem fel.
Az pedig, hogy kinek mi evidens, talán látszik, hogy a kérdezőnek mégsem.
Az alátámasztásod pedig tetszik: bemásolod valakinek a válaszát, aki NEM a kérdező. :-) Ez igen!
23:
Huhh, te tényleg hülye vagy, én feladom!
Nem "valakinek a válaszát" másoltam be, hanem a sajátomat, mert untam még egyszer leírni neked ugyanazt, amit azóta is képtelen vagy felfogni. Na, pá!
Hopp, elfogytak az érvek, marad a személyeskedés. :-)
Vagyis a saját válaszoddal erősíted meg magadat, mikor kértem, hogy a KÉRDEZŐ KÉRDÉSÉBEN hol található meg az, hogy ügyvédi iroda, stb, egyéb, amit TÉVESEN feltételeztél. De én vagyok a hülye. :-)Köszönöm, végülis tényleg hülye vagyok, hogy azt hittem, érvelni fog valaki, aki előtte sem volt rá képes. Részemről is "pá"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!