Ha eladok egy ingatlant, kérhetem hogy a bankban adják át a pénzt ügyvéd jelenlétében?
Mert ha Ő hozza a pénzt, mi a garancia hogy valódi a pénz?
Most azt tegyük félre, hogy utalni is lehet.
Nem vagyok gondolatolvasó, csak tudok értelmezni, nagyjából 3 éves korom óta.
Feltette a kérdést és UTÁNA MEGINDOKOLTA, hogy miért szeretné így.
De én abbahagyom ezt a teljesen értelmetlen szócséplést, mert láthatóan kezd érvek nélküli szófosáspingpongba átmenni.
Nem vagy gondolatolvasó, akkor csak szimplán kiegészíted a saját kis gondolataid alapján a kérdést, ahelyett, hogy pusztán csak a leírt szavakat olvasnád sorban. És ennek semmi köze a szövegértéshez?
Mi alapján keverted bele az ügyvédi irodát is az előző hozzászólásodban? Hol említett ilyet a kérdező? Sehol.
Összeraktál egy történetet a fejedben, aminek semmi köze nincs a kérdésben (hiányosan) leírtakhoz. De sebaj, neked ez szófosáspingpong, ez biztos valami 32 éves OTP-s szleng. Köszönjük!
14:
Feltételezhetően úgy került bele az ügyvédi iroda, hogyha nem átutalással van rendezve, akkor a kp-t ott szokás átadni.
17:
Mi ez a sorozatos királyi többes részedről? Kiknek a nevében nyilatkozol? Különösen a 0-id tükrében? Az ügyvédi iroda nem gondolatolvasás, hanem tény! Legalábbis olyannak, aki legalább egyszer vett, vagy adott el ingatlant.
"Az ügyvédi iroda nem gondolatolvasás, hanem tény! "
Kérlek ezt most támaszd alá a kérdés alapján, és ígérem, utána elnézést kérek tőled! Mi utal a kérdésben ügyvédi irodára?
19:
Mit indokolgassak, ami mindenki számára evidens? Azt sem írta le a Kérdező, hogy levegőt vesz, pedig biztos vesz. Ez az alátámasztás:
"... úgy került bele az ügyvédi iroda, hogyha nem átutalással van rendezve, akkor a kp-t ott szokás átadni." Kész!
Kezd úgy tűnni, hogy csak egy agresszív troll vagy, aki soronként kapja a bérét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!