25 M Ft-ért hirdetett ház árából mennyit szokás engedni alku esetén?
Lehet ott van még valami sumákság, rossz szomszéd stb.
Sorházba amúgy én biztos nem mennék
Alkudni, hogy ne röhögjenek körbe 5-10% között szoktak, de ha szerinte eltudja adni a hirdetett áron is, akkor nem fog engedni.
Másfél évig kerestünk házat, ebben az árkategóriában, az összes létező települést megnéztük, kb. képben vagyok, ha gondolod írd le hol van a ház. Persze számít a méret is, a környék, hogy milyen közművek vannak benne, és mit takar az esztétikai felújítás.
Januárban adtam el az egyik lakásomat 28 millióért. Próbáltak alkudni, de én elküldtem az ilyen vevőket. Nem volt sürgős az eladás. Ennek ellenére 2 hét alatt elkelt a lakás.
Van olyan eladó akinél lehet alkudni és van akinél nem.
22ért árultam a panel lakásomat, mindenki alkudozni próbált, valaki 1-2 százezret, valaki meg 10 millióért akarta részletre megvenni...
Senkinek egy forintot nem engedtem, mégis elkelt hamar a ház. Ha nem tudtam volna eladni akkor engedtem volna az árból.
#4 A környéket és utcát, lakók nagy részét jól ismerem, sumákolást nem gyanítok.
#5 Belül minden burkolatra ráférne a csere, kívül is festésre szorul.
Lehet, hogy tovább keresgélünk, ha nem enged. Saját kert elég kicsi, de a ház kényelmes, ezért tetszik. 5 %-ot sem enged, de még az 1M-t is sokallja.
Ennél olcsóbban csak rosszabb környéken vannak erősen felújítandók. Túlzás az 5 %?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!