Ha megmutatom a lakást érdeklődő vevőknek, adhatok nekik cipővédő lábzsákot, hogy abban jöjjenek be, vagy nem szokás?
Nyugodtan adj nekik lábzsákot! Szerintem ez alap. Mi is, mikor házvásárlás előtt álltunk, és több házat is megnéztünk, mindig megkérdeztük, hogy a cipőt vegyük-e le. Volt, aki adott lábzsákot, de volt, aki megkért, hogy vegyük le, de volt, aki meg azt mondta, hogy nyugodtan lehet cipővel is közlekedni.
Illetve mikor mi adtuk el a házunkat, akkor mi adtunk lábzsákot az embereknek, habár volt olyan, aki inkább a cipőlevétel mellett döntött.
Szerintem ez így elég alap dolog amúgy. Mármint ha abban az adott ingatlanban élnek, és ők cipő nélkül vannak bent, akkor minimum, hogy nem rondít bele az ember a koszos cipőjével, hanem leveszi/lábzsákot húz. Főleg, ha parketta van (vagy szőnyeg), annak nem annyira jó a víz, főleg, ha minden egyes körbevezetés után fel kell mosnia az embernek.
Szerintem az a fura, hogy valaki erre furán reagál. Nekem úgy tanították a szüleim kiskoromban, hogy ha elmegyek vendégségbe, akkor kérdezzem meg, hogy a cipőt le kell-e venni, vagy valami, mert nem illik máshoz koszos cipővel betrappolni, ha ott cipő nélkül szoktak lenni. És szerintem ha nem is vendégségről van szó, hanem ingatlan eladásról, ez akkor is alap, hiszen abban az ingatlanban élnek emberek.
Egy kicsit hosszú lett, de na, engem felbosszant az, amikor az emberek ilyen alapvető dolgokra nem képesek. :D
A papucs az azért nem jó, mert én vevői oldalon meg azt mondom, hogy nem bújok bele idegen papucsokba, nem tudom, hogy kinek a lábán volt előtte.
Szóval eldobható cipővédő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!