A Tescoban van most motorozáshoz való BIG cipővédő? Mennyiért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:57
1/5 anonim válasza:
Nem tudom lehet-e kapni, de szerintem ne vegyél. Nekünk is itt áll a polcon, de nem tudjuk használni. Nagy, nehéz, kényelmetlen. Kisfiam és a bárátai sem tudták hasznàlni.
Mi ezt tapasztaltuk.
2/5 anonim válasza:
Én ilyet vettem a lányomnak:
Gondolom erről beszéltek :)
Tökéletesen és könnyen tudja használni a lányom (2 éves lesz!). Én adom ugyan fel rá, de az sem nagy kalan. csak simán a szandálra vagy a cipőre húzom fel. Utána hátul rögzítem. Ez sem nagy kaland.
Simán tud benne járni is, ha úgy adódik, egyáltalán nem zavarja.
Szerintem (és személyes vélemény), jobb ezzel "szenvedni" (már aki szenved a feladásban), mint havonta 6-10 ezerért új cipőt venni.
Mivel szerintem elég "gáz", ha egy gyerek kopott és totál használt cipőt, ruhát hord. Igénytelen!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam. Csak nem tudom van-e most. Kb 40 percet kell utaznom busszal hogy Tesco közelébe érjek.Ha nincs nem mennék... vagy ha drága megveszem neten...csak hát ott meg a posta+.
2013. máj. 24. 13:56
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos, mi már a 2. párat használjuk 3 év alatt. Rengeteg cipőt "megvédtünk" vele :) Kisfiam is szereti, nálunk minden kishavernak van. Én egyszer a Brendonban vettem, egyszer a netről rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!