Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehet alkudni, ha már egyszer...

Lehet alkudni, ha már egyszer azt mondták nem alkukepes az ár?

Figyelt kérdés
19,9millió a lakás és nem akarja még 100-al olcsóbbért se odaadni.
2021. jan. 5. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt mondod 19,8-ért megveszed, akkor csak odaadja... Ha nem akkor árulja tovább, te meg keresel másikat.
2021. jan. 5. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy anno én is kiírtam, megmondtam fix az összeg, azért csak lealkudták egy kicsivel. De én el is akartam adni, így belementem.
2021. jan. 5. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Persze lehet, csak ne csodálkozz ha utána nem veszi fel többet a telefont.

Van az a szint ami már kínos az alkudozóra nézve, én az ilyen garasoskodó emberekkel nem is szoktam foglalkozni. Letiltom telefonon és kész.

2021. jan. 5. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha egyszer azt mondták, hogy az ár nem alkuképes, akkor melyik részét nem érted?

Én nagyon komoly formában elhajtanálak, ha erőszakoskodnál és rabolnád az időmet.

2021. jan. 5. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Mindent lehet! Próbáld meg! Ha sürgős neki az eladás, belemegy... Pang most a piac, örülnek ha eladják....
2021. jan. 5. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyszer rákérdezel, hogy mégis lehet-e az még elmegy. De én magamból indulok ki és csak annyit gondolnék, hogy ember baj van a szövegértéseddel??? Nem dísznek írtam oda, hogy nem alkuképes!
2021. jan. 5. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Végleges ár ,19 milka lehet. A kereslet majd beárazza .
2021. jan. 5. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyat lehet, hogy azt mondod, hogy 19milliód van összesen, ha ennyiért odaadja, akkor megveszed. Erre vagy azt mondja, hogy nem, vagy eladja neked ennyiért.

De ezt úgy kérdezd meg, hogy a lehető legkevesebb idejét rabold! Pl telefonon. Ne kelljen odamennie, aztán "ott találod ki" hogy ja, nincs is ennyi pénzem...

2021. jan. 5. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha oda van írva egy hirdetéshez, hogy nem alkuképes az ár, és most oké, 1x megpróbálod még is csak lealkudni, oké. De ha már mondta neked, hogy nem alkuképes, de te nagyon erősködsz, akkor csak avval azt éred el, hogy végül már ha még is belemennél a rendes árba, már akkor se akarná eladni neked.
2021. jan. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!