Mit jelent egy eladó lakásnál, hogy "alkuképes áron"?
Szia!
Az azt jelenti, hogy alkudhatsz rá. Ha 8,5 millió az ár , talán leengedik 8ig.
ne legyünk már ennyire szemérmesek!
alkudd le bátran 7.5-re. lehet, h viszed 7.8ért. pláne ha kp-s vagy.
pang az ingatlanpiac! hálóval fogják az érdeklődőket, nemhogy a vevőket.
ha a tulaj látja, h komolyan érdekel a lakás, és ő is szeretné gyorsan eladni, akkor ki tudtok egyezni.
az fáj, h egyesek úgy osztják itt a hüleséget, mintha még sosem vettek volna lakást.
a tulajok mindig túlárazzák a lakásaikat, mert nekik nem csak anyagi, hanem eszmei érték is. viszont a vevő reálisabban látja, mert neki még nem fűződik hozzá semmilyen érzelme.
Én az első válaszoló vagyok és most vettünk lakást, február 1-jén lesznek nálunk a kulcsok. Szóval eléggé tisztában vagyok az ingatlanpiaccal. Ne oszd az észt kérlek, ha nincs!
Nem mondanám amúgy, hogy pang az ingatlanpiac. Előlünk nem egy lakást vittek el. Pedig készpénzes vásárlók voltunk.
500 000-nél többet sehol nem engedtek volna alkudni. Ezért mondtam ezt. Ez persze jelentheti azt, hogy 7,8-7,9-et ajánl a kérdező. De szerintem 8 alatt nem fogják eladni neki, hacsak nem mondja azt, hogy holnap már mehet is a szerződés.
De nálunk pl. csak 150. 000-et volt hajlandó engedni az eladó.. igaz az alacsonyabb árkategória volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!