Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 10.emeleti, 4 szobás, klímás,...

10.emeleti, 4 szobás, klímás, nagy erkélyes, felújított lakást megéri megvenni?

Figyelt kérdés
17millio
2020. dec. 24. 10:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol?
2020. dec. 24. 10:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Vas megye, de mi máshova nem költözünk eddig is itt laktunk csak faluban.
2020. dec. 24. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Neked megéri, akkor igen. Rezsi, lakók, nézz utána.
2020. dec. 24. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Faluban 10. Emelet??
2020. dec. 24. 11:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy eddig is Vas megyében laktunk, csak faluban.
2020. dec. 24. 12:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak mások azt mondtak, ha alul egy szint kigyullad akkor onnan nehezebb kimenni meg, ha mondjuk valakinek felrobban alattunk a Sütő stb.. földrengés
2020. dec. 24. 12:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A földszintre meg ráomlik minden.

Nem jellemző, hogy öszedőlnek. Tűz esetén pedig a tetőfele kellene hivatalosan menekülni. Onnan a tűzoltók szednek le.

2020. dec. 24. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az ottani árakat, de nekem gyanús ez az alacsony ár. Én is 10.-en lakom. Mi úgy lakunk, hogy több lépcsőház van egybeépítve, köztük van a tetőn egy korláttal ellátott fémpalló, veszély esetén át lehet menni a tetőn át a szomszéd lépcsőházakba.

Pár hónapja ezért lettem lepontozva, mert sokaknál tilos a tetőre menni. Nálunk már számtalanszor voltak szakemberek ellenőrizni a lépcsőházakat, szemétledobókat, a nyitott tetőtéri ajtókat (és a tetőt), de ezek ellen nem volt kifogásuk.

Ahol egyetlen lépcsőháza van az épületnek és nem tudnak átmenekülni a tetőn át a szomszéd lépcsőházba, ott ez nem jöhet szóba.

2020. dec. 24. 17:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Szombathely, Celldömölk vagy Sárvár? Ha jól tudom, akkor Vas megyében ebben a három városban van tíz emeletes épület. Viszont négy szobás lakás valószínűleg csak Szombathelyen van vagy esetleg Celldömölkön egy épület jöhet szóba. A többi épület a két kisebb városban a győri házgyár építette, azokban csak 2 vagy 1 + 2 fél szobás lakások vannak. Ha Szombathelyen van ennyiért, akkor nagyon olcsó, egy ismerősöm tavaly vett 18 millióért egy 1 + 2 fél szobás, felújítandó lakást a 4.emeleten.
2020. dec. 24. 20:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Olyan 4 szobás, hogy 2 normál méretű szoba meg 2 kicsi szoba ahova egy ágy fér be.
2020. dec. 25. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!