ELADÓK, ez miért jelent nektek problémát?
Lakásvásárlás előtt állok. Készpénzben, egy összegben fizetnék.
Viszont eddig 10 potenciális lakásból, 10 elúszott, mert az eladók nem fogadták el a feltételeimet. Ezek a következők volta: Egyrészt én vinném az ügyvédet, de természetesen az ő ügyvédjük is átnézheti szerződést, és a pénzt is. Másrészt vásárlás előtt, az én költségemre, a szakértői csapatom megnézhesse a lakás és az eladó dolgait. (Statikus, energetikus, magánnyomozó, ingatlanügynök, és banki tanácsadó a csapat.)
Mi lehet a háttérben, amiért mindenki visszalép ezeket hallva?
Köszönöm a válaszokat, különösen a hozzáértőkét.
Banki tanacsado minek ha egy osszegben fizetsz?
Magannyomozo felesleges. Megerdem hogy az elado nem akarja hogy a maganeleteben turkalj. Nem kell ahoz nyomozo hogy megtudd tenyleg ove e az ingatlan.
Azzal nincs baj hogy viszel statikust, en is vinnek mert ki tudja mi van rendbe a hazzal es mi nincs.
Személyesen beszéltél az eladóval?
Az ingatlanügynök szokta megfúrni a készpénzes vásárlást!
Nekünk 10-ből 9-szer ez történt. Rejtegetik az eladót, nem lehet vele találkozni vagy beszélni.
Csak magánszemélytől tudtunk vásárolni.
Statikusnak, energetikusnak még van is értelme, de inkább régebbi épületnél.
Ügyvédet alap, hogy sajátot viszek.
Magánnyomozó nem tudom, minek kell, mondjuk én se szeretném, ha kiderülne, hogy az előző lakó drogdíler vagy prosti volt, és még hónapokig keresnék az ügyfelek, de ezt nem kell bejelenteni, ha nyomozót állítasz valakire.
Banki tanácsadót minek odavinni? Pláne, ha nem hitelre lesz.
Ingatlanügynök hülyeség, eleve olyan szakma, amihez elég, ha alapszinten tud írni-olvasni az ember, ennyi erővel egy csövest odavihetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!