Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen az élet egy lakótelepen?

Milyen az élet egy lakótelepen?

Figyelt kérdés
Olyan nagyobb lakótelepen, ami megyeszékhelyeken fordul elő. Érdemes a faluból oda költözni?

2020. dec. 1. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Mármint amilyen te vagy? Vicces amúgy is, mert az ilyen zsírparasztok mint te, akik nem bírják a vidéki életet, beköltöznek a 2 szobás panelb, és 2 év után ők lesznek a legnagyobb városiak, ugy adják elő. Sok ilyet ismerek, nagyon jól tudok szórakozni rajtuk (én is 6 éve nagyvárosban élő falusi vagyok).
2020. dec. 4. 11:19
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

"a sok zsírparaszt"

Köszi a bemutatkozást.

Most már tudjuk a nevedet is.

2020. dec. 4. 12:39
 23/24 anonim válasza:
Én most akarok Káposztásmegyerről menekülni...Egyszerűen nevetséges amit itt néhányan művelnek...Fúr, farag, b*ssz* *z*anyj*t és hasonlók 2 hónapig, a cigiszag visszatérő vendég volt a szobámban, A néhai esti kis műsoráról a "gyerkőcöknek" meg ne is beszéljünk...Ezek után azt gondolná az ember, hogy van egy alap tolerancia a másik irányába, nem kéne átlépni egy határt, de ha már ilyenek vannak, tegnap gondoltam kiülök egy szivarkára a kis erkélyemre...Erre az alattunk lakó házban a gyerek szó szerint ököllel veri az ablakot, felettünk úgy bebaszták az ablakot többször, hogy tele van retekkel az erkély. Igen, az a szomszéd, aki fúr farag, többször telecigizte a szobámat úgy tűnik fordított helyzetben fel van háborodva, az alattunk lakó gyerekek meg olyenok mint az állaotok, amik ütik verik a rácsokat az állatkertben. Tudom, hogy most engem kellett volna tolerálni, úgy látszik nem sikerült. Egy okádék sz*r a lakótelep, ha engem kérdezel. Üdv. Egy Zsírparaszt
júl. 11. 15:09
 24/24 anonim válasza:
Az előző vagyok, hozzáteszem, sejtettem, hogy lehet érezni a cigit, hiszen én is éreztem néha, de gondoltam adok-kapok (mmint toleranciát), eleve az hogy van akinek van akinek nem, már elárul ezt azt, de hogy arra nem képesek gorillapu meg a nyomorék családja, hogy átszóljon az erkélyen, hogy bocs szomszéd, nagyon bever a füst, ne cigizz már légyszi az erkélyen, az már magas...helette ütik verik az emblakot mint megvadult kis csimpánzok...Éljen a LTP!!! :D
júl. 11. 15:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!