Belterületi ingatlan, a megnevezése "kivett beépítetlen terület". Lehet rá építeni családi házat?
Rokonom árulja az ingatlanát, szeretném megvenni de az aktuális tulajdoni lapon szerepel a kifejezés, nem tudom mit jelenthet. Rokonom sem tudja mi lehet ez, sosem volt rajta semmi. A földhivatalt megkérdeztem de elkergettek, mert hogy tudok-e rá építkezni az építésügyi hatósági kérdés. Építésügyet is megkérdeztem levélben de teljesen másra válaszoltak. Neten próbáltam rákeresni de nem lettem okosabb.
Nem akarom ezeket a lehetetlen köröket újra és újra lefutni, hátha itt tudja valaki...
Tehát zártkerti ingatlan, amit művelésből kivettek?
Belterület v. külterület??? Ez sem lényegtelen!
Óvatosan járd körbe, mert adott esetben nem építhetsz rá bármekkorát, vagy nem kaphatsz rá hitelt, esetleg CSOK-ot sem.... És lehet még pár korlátozó körülmény a régi zártkertek beépíthetőségével kapcsolatosan.
Csodálom, hogy a helyi építési osztály hülyeséget válaszolt. Eleve meg kellett volna mondaniuk az övezeti besorolást, ami egyből nyilvánvalóvá teszi, hogy hány %-os beépítés lehetséges. a HÉSZ nincs fent a neten, az önkormányzat weboldalán??? Abban is benne kéne legyen!
Belterület, de ezt a kérdésben leírtam.
A zártkert meg hogy jön ide?
"meg kellett volna mondaniuk az övezeti besorolást"
falusias lakóterületen fekszik
Lf
30% beépíthetőség.
De nem ez a kérdés...
Kivett, beépítetlen terület.
Csak erre tudsz építkezni. Szóval igen, tudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!