Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ház 7 millióért?

Ház 7 millióért?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt. Sajnos jelenleg otthon lakik az anyjával, meg a húgával. Szeretne külön menni, évek óta gyűjti rá az önerőt.

Most a fejébe vette, hogy vidéken vesz egy házat. Nézegettük, mutatta nekem is mit talált. Neve sincs falvakba, lerobbant viskókat néz, 7m körül, és nem tudom róla lebeszélni, hogy ezek disznóólak nem lakni valóak. De neki ez az álma és tervezgeti hogy mindig felújít majd rajta valamit.

Annyi rajta a vita, hogy nekem már elegem van belőlle hogy nem értimeg amit mondok neki evvel kapcsolatban. Nem fogok egy viskóban élni vele de nem is terveztük az összeköltözést csak nagy ellentétnek gondolom ezt közöttünk hogy szerintem nagyon rossz ebbe bele menni egy ilyen kajibára hitelt

Szerintetek?

2020. szept. 15. 06:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nem hulyeseg

Apamek 2 eve adtak el egy hazat falun, ha jol emlekszem 5 milllioert. A hazrol annyit hogy teljesen fel kellett ujitani. Uj ablakok, ajtok, burkolat, furdo, konyha, festes, szigeteles szerintem meg teto is lett cserelve.

Van kozel egy varos es helyiek vettek meg akiknek amugy is ott volt munkajuk.

Ha a parod talal ott munkat akkor miert ne...

Lehet nem tudja felunitani de akkor kesobb eladja. Ez ingatlan, nem olyan mint egy auto hogy megveszed 7 millioert, egy ev mulva meg csak 5ot er

2020. szept. 16. 11:41
 22/26 mindentudó99 ***** válasza:
Így van. Falu lehet nagyobb város közelében. Ilyen helyeken még ki lehet fogni jó árban házat. Nyilván Borsodba Szabolcsba én se mennék.
2020. szept. 16. 11:50
 23/26 A kérdező kommentje:

#19 Nagyon elgondolkodtató a véleményed hogy tényleg ennyire különbözően gondolkodnak emberek. Lehet hogy én nem látom jól, mi más világban éltünk, én is kádárkockába születtem, de hamar el is költöztünk mindig jobba, közelebbe, korszerűbbe. Emiatt tűnnik nekem annak hogy a párom nem fogékony a szebbre, jobbra.

Ez kicsit olyan, mintha meg sem néznél valamit ami drágább, mert jaj nincs rá pénzed. De attól még meg lehet nézni! És ez a lényeg. Ő egyáltalán nem nyitott semmire. Én amikor költöztünk annak idején a volt párommal, 24 lakást, házat telket meg mindent megnéztünk. Persze nem 55 milliós villákat,es gondolkoztunk

Kocsi kell, nem kell kocsi, két kocsi kell, vagy bicikli is jó, mindenen agyaltunk. Ehhez képest neki se kocsija se semmilye, de beleugrana egy düledező viskóba ami 40kmre van a munkahelyétől. Amúgy olyan helyen élünk ahol 7 ért sokkal lepusztultabb hétvégi házakat kínálnak, szóval nem költözhetünk békés megyébe csak mert 7 ért ott jól karbantartott házat kapunk.

2020. szept. 16. 11:59
 24/26 anonim ***** válasza:
56%

Amerikaiak ezt csinaljak.

Jol keresnek NY-ban de olyan dragak ott a hazak hogy elkoltoznek olcsobb allamban ahol a penzukert hazat kapnak, nem csak telket.

Lehet hogy kevesebb a fizetes, nehezebb munkahoz jutni de hitelmentes vagy es alberletet sem kell fizetni.

Melyik a jobb? ha fizeted a lakashitelt vagy ami meg roszabbb az alberletet azert hogy csereben egy kicsit tobbet kesess?

Mint ahogy irod hogy Bekes megyeben 7ert vannak jol karbantartott hazak, nalatok meg 7ert csak lepukkant hetvegi hazat lehet kapni ezert az ott megkeresett penzeteken tudtok venni bekes begyeben normalis hazat.

2020. szept. 16. 12:17
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ez megállja a helyét, ha mondjuk az a kérdés, hogy 300 ezret keresel vagy 400-at. De ha már az, hogy 150-et vagy 250-300-at, akkor már nagyon nem mindegy. 150 ezer semmire nem elég.
2020. szept. 16. 12:29
 26/26 anonim ***** válasza:
30%
Barátilag tanácsolom: szabadulj meg a párodtól minél gyorsabban. Én sem mennék férfi létemre egy átkozott zsákfaluba a 7 misiért vett romot gányolni, közben lemondani az életemről. Akkor már inkább megyek külföldre szociális szállón lakni :).
2020. szept. 18. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!