Megéri egy 2500 nm-es szolgáltató övezetben lévő telket venni 1,5 millióért?
Ez volna a reális ára egyébként, szóval amennyit el szabadna kérni egy ekkora telekért az átlagfizetésekhez mérve, az más kérdés, hogy ez olcsónak számít. Én megvenném a helyedben.
Biztos oka van ennek, pl. elakarja adni minél hamarabb. Szüksége van 1 millióra minél hamarabb. S azért írok 1 milliót, mert én pofátlan módon bepróbálkoznék 1 milliós ajánlattal!
Max. azt mondja, hogy nem és megveszed 1.5-ért vagy 1.3-ért!
Én üdülőövezetben vettem 3000m2-es telket, (szintén kisváros mellett) egy pici, de használható házzal 1 millióért akkor, amikor annak reális ára 3-3.5 millió volt, a környékben kapható ingatlanokhoz mérve. Jelenlegi ára 4-4.5 millió. A büdös életben el nem tudnám adni annyiért, de jelenleg a közelében hirdetett ingatlanok paramétereihez mérve ennyi az ára.
Úgy mentem oda, hogy ez az ár bagatell, kb. indián temető is lehetett volna alatta, akkor is megveszem, de ezt nem kell tudnia! 1.3 millióért hirdette, felajánlottam 1-et, elfogadta! Vásárlás után egy héttel már megvették volna tőlem 2M-ért.
Nyilván megéri a tulajnak ennyiért is, hisz ennyiért hirdeti.
Ha látsz benne fantáziát, akkor viszont ne gondolkodj ezen olyan sokat, csapj le rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!