Ház 7 millióért?
Párommal fél éve vagyunk együtt. Sajnos jelenleg otthon lakik az anyjával, meg a húgával. Szeretne külön menni, évek óta gyűjti rá az önerőt.
Most a fejébe vette, hogy vidéken vesz egy házat. Nézegettük, mutatta nekem is mit talált. Neve sincs falvakba, lerobbant viskókat néz, 7m körül, és nem tudom róla lebeszélni, hogy ezek disznóólak nem lakni valóak. De neki ez az álma és tervezgeti hogy mindig felújít majd rajta valamit.
Annyi rajta a vita, hogy nekem már elegem van belőlle hogy nem értimeg amit mondok neki evvel kapcsolatban. Nem fogok egy viskóban élni vele de nem is terveztük az összeköltözést csak nagy ellentétnek gondolom ezt közöttünk hogy szerintem nagyon rossz ebbe bele menni egy ilyen kajibára hitelt
Szerintetek?
Ez nem hercegnő feeling, hanem reálisan látja a dolgokat.
Nekem ismerősöm járt így.
5 millióért olyan helyen, hogy kb semmi nincs, a bolt is már délben bezár.
Most keresnek ketten 200 ezret, úgy hogy még utaznak is, aztán arra nincsen pénzük, hogy kifessenek.
Gratulálok.
#6 szerintem te nem vagy képben, foggalmad sincs az ingatlanpiaci helyzettel. Kupálódj először aztán esetleg érdekel a véleményed.
Többieknek: minek adnék bele az ő házába ha ott sem lakok vele? Saját magának akarja venni, nem közösbe.
Csak nem tudom megértetni vele, hogy bukta az egész. Ő csak annyit lát hogy ház és ennyiért. Nem látja reálisan hogy nem ér lófüttyöt sem, nem hiába évtizedek óta nem lakja senki sem ezeket a disznóólnak való toldozott foltozott szétrohadt bungikat. Hiába beszélem neki hogy értéktartó lakást vegyen ahol közel a munkahely. Tudom azok minimum kétszer annyiba kerülnek. De még mindig jobb várni, gyűjteni, és kicsit több hitelt felvenni, viszont azokra nem kell 20 milliót rá költeni felújítgatni. És ha valami baj van, még mindig eladhatóbb mint a tákolmányok egy 5 házas zsákfaluban.
A barátod egy lúzer.
Ez a halálom, amikor nem játszhat egy kis hitel sem, mert jaj, mi kesz, Úristen!!!!4!4!4
Én nem értem a gondot!
Féléve ismersz valakit, akivel nem is terveztétek az összeköltözést.
Akkor nem mindegy, hogy mit csinál?
Neked annyi volt a "dolgod", hogy elmondd neki, hogy amit csinálni készül az miért hülyeség, ha ő mégis meglépi, legyen az ő gondja!
Örülj, hogy csak félév ment el az életedből erre a kapcsolatra, nem nyolc év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!