Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Gyanús lehet, ha túl sok...

Gyanús lehet, ha túl sok eladó ingatlan van az utcában?lent részletezem

Figyelt kérdés

Szóval, kinéztünk egy kisvárosban, egy csendes, átmenő forgalomtól mentes, számunkra megfelelő méretű és a képek alapján, jó állapotú sorházat, az utcában kb 20-25 egyforma, sorház van, méretükhöz és állapotukhoz képest, a környék négyzetméterárai alatt hírdetik a házakat, az utcában vagy 4 házat árulnak.És kis hozzáértéssel, az internet archivált részén, vissza tudtuk keresni, hogy az utóbbi 5-6 évben további 4-5 ház cserélt gazdát az utcában. Mi lehet itt? valami bűzlik?.

Kizártuk a kissebbségi dolgot, nincsenek jelen a környéken kissebbségi családok ez tuti, összközműves minden telek, az infrastruktura kiváló.

2020. szept. 3. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
4 ve, amikor házat kerestem, találtam egy meglepően olcsót. Utánajártam, és az derült ki, hogy az utca végén cigók laknak, és minden éjjel ott mászkálnak el a kocsmáig, meg vissza.
2020. szept. 4. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit off, de hogy tudtál visszakeresni régi hirdetéseket a neten?
2020. szept. 4. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
5-6 ev alatt 4-5 haz,miert lenne gyanus?A mostani negy elado haz lehet a veletlen muve is.A mi falunk teljesen c.mentes,a kozelukben,5 km-re van egy varos,ahol sok munkalehetoseg van,nyugodt,rendezett kis falu,inkabb mar kertvarosnak vagy elovarosnak nevezhetnenk,megis az utcankban par eve egyszerre 9 elado haz volt.
2020. szept. 4. 17:40
 14/14 A kérdező kommentje:
A haz, jellegéből, sorházi-lakopark, plusz utca nevenek beírására kulcsszakvak alapján keresés, datum behatárolás stb, kepek alapján beazonosítható minden ház, mivel ha egynek az alaprajzát ismered, láttad mindet.
2020. szept. 5. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!