Gyanús lehet, ha túl sok eladó ingatlan van az utcában?lent részletezem
Figyelt kérdés
Szóval, kinéztünk egy kisvárosban, egy csendes, átmenő forgalomtól mentes, számunkra megfelelő méretű és a képek alapján, jó állapotú sorházat, az utcában kb 20-25 egyforma, sorház van, méretükhöz és állapotukhoz képest, a környék négyzetméterárai alatt hírdetik a házakat, az utcában vagy 4 házat árulnak.És kis hozzáértéssel, az internet archivált részén, vissza tudtuk keresni, hogy az utóbbi 5-6 évben további 4-5 ház cserélt gazdát az utcában. Mi lehet itt? valami bűzlik?.
Kizártuk a kissebbségi dolgot, nincsenek jelen a környéken kissebbségi családok ez tuti, összközműves minden telek, az infrastruktura kiváló.
2020. szept. 3. 09:59
11/14 anonim válasza:
4 ve, amikor házat kerestem, találtam egy meglepően olcsót. Utánajártam, és az derült ki, hogy az utca végén cigók laknak, és minden éjjel ott mászkálnak el a kocsmáig, meg vissza.
12/14 anonim válasza:
Kérdező, kicsit off, de hogy tudtál visszakeresni régi hirdetéseket a neten?
13/14 anonim válasza:
5-6 ev alatt 4-5 haz,miert lenne gyanus?A mostani negy elado haz lehet a veletlen muve is.A mi falunk teljesen c.mentes,a kozelukben,5 km-re van egy varos,ahol sok munkalehetoseg van,nyugodt,rendezett kis falu,inkabb mar kertvarosnak vagy elovarosnak nevezhetnenk,megis az utcankban par eve egyszerre 9 elado haz volt.
14/14 A kérdező kommentje:
A haz, jellegéből, sorházi-lakopark, plusz utca nevenek beírására kulcsszakvak alapján keresés, datum behatárolás stb, kepek alapján beazonosítható minden ház, mivel ha egynek az alaprajzát ismered, láttad mindet.
2020. szept. 5. 08:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!