Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Gyanús lehet, ha túl sok...

Gyanús lehet, ha túl sok eladó ingatlan van az utcában?lent részletezem

Figyelt kérdés

Szóval, kinéztünk egy kisvárosban, egy csendes, átmenő forgalomtól mentes, számunkra megfelelő méretű és a képek alapján, jó állapotú sorházat, az utcában kb 20-25 egyforma, sorház van, méretükhöz és állapotukhoz képest, a környék négyzetméterárai alatt hírdetik a házakat, az utcában vagy 4 házat árulnak.És kis hozzáértéssel, az internet archivált részén, vissza tudtuk keresni, hogy az utóbbi 5-6 évben további 4-5 ház cserélt gazdát az utcában. Mi lehet itt? valami bűzlik?.

Kizártuk a kissebbségi dolgot, nincsenek jelen a környéken kissebbségi családok ez tuti, összközműves minden telek, az infrastruktura kiváló.

2020. szept. 3. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kihalóban lévő település, elvándorlás, népességmegkötő erő hiánya, minden lehetséges. Van ilyen. Mo.-n egyre több.

Persze lehet, hogy bűzlik valami ott. Sertésztenyésztő? Trágyaülepítő? Nézzetek utána.

2020. szept. 3. 10:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, de akár oka is lehet.

Mondok neked példát:

Budapest, belváros, műemlékház. Csendes, nyugodt, kívül-belül felújított, méregdrága.

A 10 lakásból 3 üresen áll, 2-ben bérlők laknak, 2-t árulnak, 3 tulajdonos lakik csak életvitelszerűen ott.

A 3 üres lakásból 2 külföldön van, 1 befektetési céllal vette.

Amiket árulnak, az egyik kinőtte a gyerekekkel, a másik anyagi csődben van és vidékre akar költözni.

És ez csak EGY olyan ház, ami ilyen-olyan élethelyzetek miatt csak 50%-ban lakott (3 tulajdonos+2 bérlő) és 20% árulja, 30%-a üres, pedig semmi gond a házzal.

Járd körbe alaposan, kérdezősködj lakóktól, önkormányzattól, ha valamiért hírhedt, fognak tudni róla.

2020. szept. 3. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
A leírásod alapján több, mint gyanús, nagyon alaposan nézzetek utána a környéknek. Lehet vmi üzem a környéken rossz széliránnyal, vagy a sorház építkezése körül lehetett gond, sok minden lehet a háttérben...
2020. szept. 3. 11:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet semmi gond nincs. 4 éve vettem Győr frekventált részén egy lakást, itt is sok a lakatlan. Este szinte semmi fényt nem látok kiszűrődni a lakásom ablakából belátható környező lakásokból. Nem új lakóparkban van.
2020. szept. 3. 12:03
 5/14 A kérdező kommentje:
A valami bűzlik nem szó szerint értettem, nincs sertéstelep, sem szemétlerakó a közelben.A Sorház már vagy 30 éves, az építkezés rendben van, stabil a ház mint katiban a gyerek.A budapesti agglomeráció pedig nem tartozik az elnéptelenedő Magyar régiók közé.
2020. szept. 3. 12:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Es köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak!
2020. szept. 3. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért én a kisebbségek jelenlétét nem zárnám ki. Sosem lehet velük elég óvatos az ember. Egyszerűen, ha megjelennek egy környéken, annak onnantól kezdve vége.

Háromszor is ellenőrizd le inkább, nincs-e valahol egy "kiccsalád"!

2020. szept. 3. 15:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Faluhelyen a kocsmában 3 sör után már meglenne a megoldás :)

Mindenki tud mindent.

2020. szept. 3. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Tényleg?! ez furcsa még nekem, a belvárosban nőttem föl.
2020. szept. 3. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet puszta véletlen egybeesés is. Nálunk pl. az egyik utcában két szomszédos- és az egyikkel szemközti házat árulják, pedig ismerem a környéket, itt nőttem fel, nincs semmi gond. Ettől függetlenül javaslom, hogy nézz utána még egyszer alaposan a környéknek, szomszédságnak, illetve a házak minőségének (pl. nem túl vékonyak-e a falak, nincs-e brutális áthallás a szomszédoktól, stb.)!
2020. szept. 3. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!