A Dél-Budai kerületekben sok a cigány?
(Itt a 11., 22. kerületekre gondolok.)
Aki itt él vagy van tapasztalata, az hogy látja? Nekem szimpatikus a két hely, de a fontosabb helyeknél (Kelenföld, stb) nagyon sok a kéregető cigány és csöves. Ez csak kis helyeken koncentrálódik, vagy ez elég általános arrafelé, mint pl. dél-pesten?
Ahogy láttam Gazdagrét, illetve a Budaörshöz közellévő rész az ami nagyon kultúrált, nyílván okkal magasabbak az árak.
Melyek a nagyon elkerülendő helyek a két kerületben?
Köszi a válaszokat.
Dehogy van sok. A pesti munkáskerületekben van (Kőbánya, Józsefváros) meg a külső nagy lakótelepeken (Újpalota, Havanna-ltp.).
Dél-Budán magasak az ingatlanárak, ez elriasztja őket.
Budapest a legliberálisabb magyar város. A legelfogadóbb a deviáns elemekkel szemben, és a leglenézőbb a más településeken lakókkal szemben.
Ideje megkóstolnotok nektek is, milyen az, amikor cigányok élnek az életteretekben.
Akkor talán felhagytok a liberális gondolkodással, és egészséges rasszista lesz belőletek.
#9 Alapvetően igazad van abban, hogy sok Budapesti olyan, csak azok azok az emberek, akik ki sem mozdulnak a "rózsadomb-12ker-5ker" hároszögből, ők sohasem fogják megtapasztalni, hogy milyen az átlagos cigány.
Azért zavar, hogy ezt mondod (bár igazad van), mert én is vidéken éltem sokáig, ahogy nagyon sok jelenlegi budapesti is, tehát tudjuk miről van szó, ismerjük a cigányok valódi, "általános" arcát, tehát nem kell támadni. (a kérdés nem is ezzel volt kapcsolatos, de már jól elment személyeskedésbe)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!