Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek mit tegyünk?

Szerintetek mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Szóval 3an élünk egy albérletben (ezt a lakást meg tudnánk most venni) Viszont vettünk egy házat egy faluban. Időközben a férjem legjobb barátja a közvetlen szomszédunk lett ott. Nekik is van egy kisfiuk, 2 évvel fiatalabb a mi fiúnknál, és egy nagyobb lány. A mi fiúnk most kezdi az ovit. Ott nyilván lenne egy kis társasága a kisfiú személyében, illetve nagyobb a ház, mint a mostani lakásunk, de egyszerűen nem szeretjük, nem szeretnénk ott lakni. Szóval a szívünk azt mondja ne menjünk oda, viszont az eszünk azt, hogy emiatt a 2 dolog miatt lehet oda kéne menni. De közben meg most kezdi az ovit a bölcsi után, szóval lenne úgy is társasága itt is, velük meg bármikor tudnánk találkozni így is. Jót szeretnénk a gyermekünknek, de közben az is bennem van, hogy megérzi, ha mi nem érezzük jól magunkat.

Ti hogy döntenétek?

A, panel lakás (amit szeretünk)

B, kertes ház

ma 14:15
A kérdező szavazást indított:
lakás
kertes ház
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért vettétek meg a házat, ha szeretitek a lakásotokat?

Ha meg jobb a panel, akkor adjátok el a házat és kész. Ha most itt többen írják, hogy kertes ház, akkor mentek oda?

ma 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Én sem értem a kérdést.

Ha leírjuk 20-an, hogy a kertes, akkor holnap már cuccoltok is?

Egyébként én egyértelműen a kertest választanám.

Barátok, kert. Már 2 érv szól mellette.

Én lakásban nem tudnék élni.

ma 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Az is egy szempont, hogy most hol éltek, mert én pl. városban élek, sosem tudnék faluban lakni. Jó-jó a csendesség, meg a friss levegő... max egy hétre, de utána nekem már nagyon hiányzik a "város zaja" :)
ma 15:20
 4/7 anonim válasza:
0%
Csak is kertes ház! Panel meg ezek a letező legsilányabb lakhatasi formák ami létezik, persze ha szereted a börtön filinget ahol mindig megmondják mit csinálhatsz és mikor, meg szereted a büdös ,szűk tereket, nyáron az ötvenfokot, és mindenkiről tudni mindent ,akkor maradj panelba! :)
ma 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem építenék, hogy a két kisfiú tuti biztosan jó pajtás lenne, csak ezért nem költöznék oda.

A panelban jól érzitek magatokat, felesleges feladni ezt. Adjátok el a házat és vegyétek meg a lakást.

ma 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
De mért vettetek olyan házat olyan helyen, amit nem szerettek?:)
ma 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen messzi van? Járjatok le oda mint egy nyaralóba!
ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!