Ilyen fizetésből lehetséges saját lakást szerezni?
Vidéki vagyok, itt kb. 30-35 millió egy lepusztultabb panel.
Sajnos elég kevés a fizetésem, jelenleg nettó 360 ezer Ft.
Önerőm jelenleg 1,5 millió lenne, tudom, hogy ez még nem elég, de ennél jobban nem tudok spórolni albérletben.
Azt érzem, soha nem lesz így otthonom, bárhogy küzdök. 31 éves nő vagyok, a CSOK meg egyéb támogatások nálam nem lehetségesek, mert leszbikusként nem jár semmi.

"Gyerekre vannak feltetelek"
Megtiltották az örökbefogadást és a mesterséges megtermékenyítést is. Szóval nem lehet gyerekem.

Hát azért furcsa... még a felkapottabb városokban is, pl. osztrák határnál vannak 1szobások fullfelúhjítva is 30 M alatt. Az még alkuképes...
A fizetéshez meg kell járjon cafeteria és évvégi jutalom is.
Még a gyík közalkalmazotti fizetésekhez is jár legalább évi egy jutalom, az olyan 3-5 havi fizetésnyi.
2024. végén nem kaptatok?

Szerintem tégy le a saját lakásról, amugy is csak 20-30 évnyi nyorort vennél magadra a hitellel.
Lehet bérlakásban is élni!
Sajnos a bérleti dijat is nagyon magasak, de legalább marad valami kis pénzed arra hogy magadra költsd, élj is egy kicsit.
Magyarországon lakást már csaka felső 10-20% tud venni, meg akiknek kihalnaka szülei ott megmeread a kégli
Ez az Orbánisztáni valóság!
"osztrák határnál vannak 1szobások fullfelúhjítva is 30 M alatt"
Hol? Itt lakom, mutass egyet kérlek. (Szombathely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!