Ilyen fizetésből lehetséges saját lakást szerezni?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, itt kb. 30-35 millió egy lepusztultabb panel.
Sajnos elég kevés a fizetésem, jelenleg nettó 360 ezer Ft.
Önerőm jelenleg 1,5 millió lenne, tudom, hogy ez még nem elég, de ennél jobban nem tudok spórolni albérletben.
Azt érzem, soha nem lesz így otthonom, bárhogy küzdök. 31 éves nő vagyok, a CSOK meg egyéb támogatások nálam nem lehetségesek, mert leszbikusként nem jár semmi.
tegnap 19:06
11/12 A kérdező kommentje:
"akiknek kihalnaka szülei ott megmeread a kégli"
Nem vagyok a szívük csücske (heteroszexuális gyerekeket akar minden szülő, nem pedig hozzám hasonlót). Szerencsére egészségesek és még remélhetőleg sokáig fognak élni. De ha valami történne velük, akkor is van 3 testvérem még, velük kéne osztozni egy kis lakáson.
tegnap 20:51
12/12 anonim 

válasza:

Itt minden lakásra ácsingózó fiatal nő homoszexuális, vagy te teszed fel már x-edjére a kérdést.:) Leszbikus csaj és ezért nem lesz soha gyereke, mert csak lányokhoz vonzódik, így mi lesz vele. Nem kell eltartanod azt a gyereket, nem esel ki a munkából évekre, ezek milliók amit nem kell elöltened, illetve meg tudsz keresni amíg hetero nőtársaid gyereket nevelnek. Majd 10 év múlva kiegyenlítődik a dolog anyagi oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!