Budapesten hova érdemes költözni ahol nincsenek csövesek, bandák, betörők stb.?
Helló.
A jövőben szeretnék elköltözni egy sima társasházi lakásba mint amilyen most is van nekünk csak egyedül akarok lenni. Budapesten szeretnék maradni, mivel itt sok a munkalehetőség és főváros ugye, minden van. Olyan helyen szeretnék lakni, ahol viszonylag kevés a csöves az utcákon, nem pisiszagú a környék, kevés betörés van, nincsenek bandázó tinik és hát olyan csöndes környék. Társasházból milyet érdemes nézni? Láttam többféle van de nem tudom mi lenne a legjobb. Egyedül élnék ott, néha áthívnám a barátnőimet azt ennyi meg lenne eny macskám. Így képzelem el. Melyik kerületek ilyenek? Jelenleg 11.kerületi vagyok, de pont ilyen főutca részen ahol nincs csend, folyamatos autózaj van, pont szemben egy sport park is ahol eléggé zavaróak a meztelen pasik, és a boxxoló hang. Előre is köszönöm a válaszokat!
Én most a 2. kerületben élek, a Margit-híd mellett, elég jó helyen. De itt is kezd egyre több fura alak megjelenni, valószínűleg a 4-6 közelsége miatt.
Éppen a napokban gondolkodtam váltáson, 12. Kerület, Apor Vilmos tér környékére. Jártam is ott, szuper csendes és családos környéknek tűnik az attól felfelé induló rész.
Ne haragudj, de azt tudom mondani, hogy Buda nehezebben elérhető részeire kell menned, ha jót akarsz. Pest semmiképpen, az maradjon meg a szegényeknek.
8 millióért?
Mit? 16m2? Hol? Milyen pénznem?
Vagy bérleti jog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!