Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten hova erdemes koltozni?

Budapesten hova erdemes koltozni?

Figyelt kérdés
Olyan helyet szeretnek ami nem ez a tiikus pesti belvarosi resz inkabb nyugodt csakadias legkor a panelokat nem kedvelem csaladi hazat szeretnek vagy olyan emeletes hazat ami nem panel egy olyan kormyeken persze ahol nemkeselnek meg random pocsok ha kimegyek az utcara tiz utan.

#Budapest #ingatlan #apartman #Nyugodt kornyek
2020. aug. 8. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Rózsadomb
2020. aug. 8. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Ahova az anyagi lehetőségeid engedik. Ilyen egyszerű!

Van a XVII vagy Csepel szélén is kertes ház 20-30 millióért és van a II-XII-ben is, 2-300 millióért.

Hogy aztán hol késelnek meg este 10 után, az egyéni szerencse kérdése. Megkéselhetnek egy kisvárosban vagy falun is, még a vasárnapi mise alatt is.

2020. aug. 8. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom mindezt lehetőleg jó occón.
2020. aug. 8. 18:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Reszemrol nemkell olcsonak lennie csak nelegyen 100millio. Es a kerdesemet lehet rosszul fogalmaztam meg a lenyege hogy nemszeretnek belvarosas reszen elni ahol petsegnek az emberek de nemis szeretnek tul kihalt ovezetben lakni a ketto kozti aranykozeputat keresem.
2020. aug. 8. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Sok kerületben vannak kertes övezetek, ne a belvárosra gondolj (és ne is a Rózsadombra). Pl. Újpesten, Zuglóban, III. kerületben is vannak kellemes részek, családi házakkal, zöldövezettel, miközben köpésnyire van a központ.

Én most Békásmegyer-Ófaluban lakom, korábban azt sem tudtam, hogy ez létezik. Ez már a hegyoldal, tehát nem a Duna felőli rész, hanem a másik oldal, a panelek felett. Csend, nyugalom, közel az erdőhöz. Igaz, itt akár több száz milliós ingatlanok is vannak, de biztosan akad olcsóbb. A HÉV közel van és elvisz bárhová. lemehetsz a Dunához, a Rómaira.

No de ez csak egy példa volt, Budapesten belül rengeteg kellemes hely van ezen kívül is.

2020. aug. 8. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Rég voltam pesten 1-2 éve, de szerintem neked a hősutca való!
2020. aug. 9. 05:00
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Igen, én is ezt akartam írni, hogy ahol meg tudod fizetni. Ha nem korlátozottak az anyagi lehetőségeid akkor Budán a Rózsadomb, esetleg a XI. kerület egyes részei.

"Csepel szélén is kertes ház 20-30 millióért"

#2-es Hol kapható ennyiért Csepelen normál ház, ami nem egy düledező bontandó ól? Komolyan kérdezem, mert érdekelne. A 1,5-2 szobás olcsóbb panelok mennek ott ilyen 20 körül, ahogy én látom.

2020. aug. 9. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Talán rossz helyen keresgélsz?

[link]

Ne haragudj, de nem analizáltam ki mind a 61-et, de átfutva nem "egy düledező bontandó" ólnak tűnnek, bár lehet közte olyan is, mert 0-ról indítottam a keresőt.

2020. aug. 9. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Meg is nézted ezeket, vagy csak random linkelgetsz?!

Ezt az oldalt speciell napi szinten nézem.

Akkor még egyszer: "normál ház, ami nem egy düledező bontandó ól" Továbbá nem a kisebbségi-telep közepén van, se nem zártkerti környezet. Mert amiket linkeltél, annak a 80%-a utóbbi kategória. Voltál te már pl a gyártelepen? Esetleg kint az Almafa, Meggyfa utca körnékén? Az ellenségemnek se kívánnám, hogy oda költözzön!

Jobb környéken, pl a Királyerdő környékén normális, nem ezer éves közös udvaros düledező romok, 40-50 millió körül kezdődnek.

Lehet nem egyformák az igényeink. Jöhet a lepontozás, ha ezzel jót teszek a lelkednek!

2020. aug. 9. 21:41
 10/10 anonim válasza:
91%
XIII. kerület, Gyöngyösi utca környéke is hasonló, amit leírtál, bár nem mondanám annyira csendesnek. Viszont olcsóbb mint Buda és könnyen megközelíthető a belváros.
2020. aug. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!