Budapesten hova erdemes koltozni?
Ahova az anyagi lehetőségeid engedik. Ilyen egyszerű!
Van a XVII vagy Csepel szélén is kertes ház 20-30 millióért és van a II-XII-ben is, 2-300 millióért.
Hogy aztán hol késelnek meg este 10 után, az egyéni szerencse kérdése. Megkéselhetnek egy kisvárosban vagy falun is, még a vasárnapi mise alatt is.
Sok kerületben vannak kertes övezetek, ne a belvárosra gondolj (és ne is a Rózsadombra). Pl. Újpesten, Zuglóban, III. kerületben is vannak kellemes részek, családi házakkal, zöldövezettel, miközben köpésnyire van a központ.
Én most Békásmegyer-Ófaluban lakom, korábban azt sem tudtam, hogy ez létezik. Ez már a hegyoldal, tehát nem a Duna felőli rész, hanem a másik oldal, a panelek felett. Csend, nyugalom, közel az erdőhöz. Igaz, itt akár több száz milliós ingatlanok is vannak, de biztosan akad olcsóbb. A HÉV közel van és elvisz bárhová. lemehetsz a Dunához, a Rómaira.
No de ez csak egy példa volt, Budapesten belül rengeteg kellemes hely van ezen kívül is.
Igen, én is ezt akartam írni, hogy ahol meg tudod fizetni. Ha nem korlátozottak az anyagi lehetőségeid akkor Budán a Rózsadomb, esetleg a XI. kerület egyes részei.
"Csepel szélén is kertes ház 20-30 millióért"
#2-es Hol kapható ennyiért Csepelen normál ház, ami nem egy düledező bontandó ól? Komolyan kérdezem, mert érdekelne. A 1,5-2 szobás olcsóbb panelok mennek ott ilyen 20 körül, ahogy én látom.
Talán rossz helyen keresgélsz?
Ne haragudj, de nem analizáltam ki mind a 61-et, de átfutva nem "egy düledező bontandó" ólnak tűnnek, bár lehet közte olyan is, mert 0-ról indítottam a keresőt.
Meg is nézted ezeket, vagy csak random linkelgetsz?!
Ezt az oldalt speciell napi szinten nézem.
Akkor még egyszer: "normál ház, ami nem egy düledező bontandó ól" Továbbá nem a kisebbségi-telep közepén van, se nem zártkerti környezet. Mert amiket linkeltél, annak a 80%-a utóbbi kategória. Voltál te már pl a gyártelepen? Esetleg kint az Almafa, Meggyfa utca körnékén? Az ellenségemnek se kívánnám, hogy oda költözzön!
Jobb környéken, pl a Királyerdő környékén normális, nem ezer éves közös udvaros düledező romok, 40-50 millió körül kezdődnek.
Lehet nem egyformák az igényeink. Jöhet a lepontozás, ha ezzel jót teszek a lelkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!