Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes nyaralót venni Budapes...

Érdemes nyaralót venni Budapesten lakhatásra?

Figyelt kérdés

Helló.

Már tényleg mindenjár a fejemben csak, hogy elköltözzek innen. Több ok miatt is de szeretnék pesten maradni munka miatt is. Láttam egész jó árakért nyaralóházat budapesten és még lakhatásra is megfelelne. Nekem nem kell nagy ház, kicsi is megfelele, csak már csendre és nyugalomra vágyok. A környéken sok minden van legalább. Csak nem sima kertesház hanem nyaraló, hétvégi ház. Mit gondoltok? MInden erőmmel gyűjtöm a pénzt, csak azért is hogy végre egymagam éljek csendben. Van itt valaki aki nyaraló típusú házban lakik állandó jellegel, beszámolna milyen ott?

2020. aug. 8. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Azt számold bele, hogy minden nap utaznod kell 3 órát BP-re legalább.
2020. aug. 8. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem lakunk állandó jelleggel a nyaralónkban, de tudok a kérdésedre válaszolni, a saját szempontjaink szerint.

Télen teljesen kihalt így eléggé félelmetes, mert közben meg látni kószáló, nem odatartozó gyanús alakokat, szünetel a posta és a szemétszállítás, felénk az üdülőterületre a busz sem jár télen, havazás esetén az utakat nem takarítják, boltoktól, orvostól stb. mindentől messze.

2020. aug. 8. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Március-áprilistól szeptember-októberig nyaraló, ősztől-tavaszig albérlet.
2020. aug. 8. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:
1-es mint mondtam budapesten vennék nem máshol...miért kellene így budapestre utaznom ha eleve ott lennek?
2020. aug. 8. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
4: Elnézést, Balatont olvastam... Nagyon reggel volt még :)
2020. aug. 8. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:
5-os semmi gond :) meglepodtem
2020. aug. 8. 13:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi am elment a kedvem a hallotak alapjan is itthon amiket mondtak igy marad lehet a sima tarsashazi lakas. Olyanban vagyunk vegulis most is
2020. aug. 8. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Ha társasházban laktok, attól még vehettek egy Bp.környéki nyaralót (ha megvan rá a pénz) és tavasztól őszig onnan járhatsz be.

Mi pl. a dunakeszi nyaralónkból hamarabb Pest centrumában vagyunk, mint egy XVII-XXI-XXIII kerületi lakos.

2020. aug. 8. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha minden kivan építve pl közművek, és rendesen kivan alakítva a ház, akkor tökéletesen megfelel,sokan laknak így, van ahol jár a busz télen is de van ahol nem, ez helyfüggő! Az utat ugyanúgy takarítják mint pl vidéken, nem rendesen de azért autóval ellehet közlekedni, nem teljesen halnak ki ezek az övezetek sem télen.A posta a legtöbb helyen szünetel(igazából kinek hiányozna?), de ha a leveleket/csomagokat a házhoz kéred kihozzák, ha meg beakarsz fizetni valamit intézd neten, vagy mikor mész be pestre melóba akkor ott valamelyik helyinél.
2020. aug. 9. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!