"Vidéki" egyetemisták, akiket felvettek Pestre! Milyen platformon kerestek eladó lakást?
Én alapban nem értem a kérdést!
Ha ELADNI akarod, nem mindegy, hogy ki veszi meg? Lényeg, hogy kifizesse. (Egyetemisták ritkán vesznek lakást, inkább bérelnek!)
Ha KIADNI akarod, akkor a Jófogás és az Ingatlan.com a legnézettebb, de eladásra is igaz ez.
4: Szia, a mi házunkban, ahol eladni szeretnék, nagyon sok egyetemistának vettek a szülei lakást!
De, mindegy, ki veszi meg, de mivel belvárosi a lakás, vonatnál van, egyszobás, vidéki hangulatú, 1 km-en belül 28 egyetem van, ezért ők kiemelt célcsoport, és szeretném megtalálni azt a fórumot, ahol ők keresnek. Én X-generációs vagyok, fogalmam sincs a Z-generáció nethasználatáról.
6: Igen, csak több száz lakáshirdetős FB-csoport van, és nem tudom, melyiket ajánljátok, benn vagyok 22-ben egyelőre és nincs egyetemista, sőt vevő se nagyon... tulajok vannak csak.
"egy adott egyetem hallgatóinak létrehozott csoportban"... háát... :)
Szerintem évfolyamonként és szakonként van és zártak...
Ha találsz konkrétat, mondd meg a csoportok neveit, légyszi.
Bármelyiket kiválaszthatod, ami szimpatikus. Nincs ilyen, hogy rossz csoportban vagy és emiatt nem tudod kiadni... Igény van rá, akinek kell az keresi is és, ha megtalálja, szimpatikus, jó ár-érték arányban van, akkor ki fogják venni. Szerintem ezt nem kell túlgondolni. Valamint nem is feltétlenül a nyár közepén fogják megrohamozni őket... pláne, hogy egyelőre nem is lehet tudni, hogy hogyan indul majd a következő félév. Holnap derülnek ki a ponthatárok, augusztusban majd a kollégiumi felvételi eredmények is.
Majd akkor talán nagyobb lesz a kereslet.
Felteszed az Ingatlan.com-ra és a Jófogásra eladóként, aztán majd megtalálnak a vevők, akik célirányosan településre, nagyságra, árra keresnek.
Ne szabd meg, hogy egyetemistáknak, mert ezzel látatlanban elutasítasz egyéb potenciális vevőt, aki kislakást keres!
Ha az a tapasztalatod, hogy sok szülő vesz a gyerekének, akkor nagy eséllyel téged is ilyen fog keresni, de nem zárod ki automatikusan a többit.
Bár én budapestiként a belvárosban nem tudok vonatról, hacsak a Keleti és Nyugati pályaudvarok környékét nem tekintjük annak, de ezek nem vidékies hangulatúak és 28 egyetem sem veszi körül őket, 1km-en belül. De tény, hogy közel van az Állatorvostudományi Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem, a McDaniel College és a Színház és Filmművészeti Egyetem, hogy igazságos legyek.
(Az Emke és az Astoria között lakom:)
6-os, 8-as válaszolók!
NEM kiadni akarja, hanem ELADNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!