Ha egy eladó lakás hirdetésére jelentkezem, h meg
szeretném nézni akkor megmorculnak ha csak ott mondom el,
hogy bérelni szeretném?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm keres lakást és kissé felújítandókat néz így, mondván majd helyrepofozza és ez az eladónak is jó. Nem tudom, egy eladó fejével gondolkodva, én eléggé összehúznám a szemöldököm, ha így pazarolnák az időmet. 😀
Én sem mennék bele, mert ha bérbe akarnám adni, akkor nem eladónak hirdetném.
Tényleg az eszem megáll az emberek nyakatekert ötletein!
Az ismerősöd ADJON FEL (!)hirdetést, hogy lakhatás fejében felújítja a lakást, de még így sem fognak érte kapkodni.
Mindenesetre esélyesebb, mint az eladókat zaklatni!
2020. jún. 24. 11:21
2/13 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogyha az ismerősöd képes minőségi módon felújítani egy lakást, akkor miért nem azzal foglalkozik és a megkeresett (nem kevés)pénzből, már nem lenne gond lakást bérelnie.
Vagy úgy gondolja, hogy a bérbeadónak "Idefigyelj Maris, jó neked a szar is!"?
2020. jún. 24. 11:25
3/13 anonim válasza:
Ez bevált dolog.
Mi amikor albérletbe mentünk 1 hétig sikáltuk a koszt, kifestettünk.
Ez megfelel egyfajta kauciónak.
2020. jún. 24. 11:29
4/13 anonim válasza:
Elég hülyén hangzik, akkor már miért nem inkább olyan lakásokat néz, amik kiadásra vannak meghirdetve? Azért az eladás és bérbeadás között elég sok különbség van, ha bérbe akarná adni akkor úgy hirdetné. Eladóként én elég morcos lennék szerintem. Legalább telefonon jelezhetné előre a szándékát, hogy ne rabolják fölöslegesen egymás idejét.
2020. jún. 24. 11:56
5/13 mindentudó99 válasza:
Ugyan miért lenne morcos? Mert odarángatod feleslegesen? És pazarl9d az idejét?
2020. jún. 24. 12:08
6/13 anonim válasza:
Na ilyenkor jön jól egy ingatlanos, aki eleve kizárja a lakásnézegetésből a lakásturistákat meg a hülyéket.
2020. jún. 24. 12:09
7/13 anonim válasza:
Nem mennek bele. Azért eladó, mert meg akar tőle szabadulni, kell a pénz (10-20 millió). Ráadásul ha bérlő van az külön nyűg.
2020. jún. 24. 12:59
8/13 anonim válasza:
Mondjuk, ha engem rángatnál oda ezért 130 km-ről, én még valagba is rúgnálak!
2020. jún. 24. 13:01
9/13 anonim válasza:
Előre kell megkérdezni az ilyet.
2020. jún. 24. 14:53
10/13 xswerdy válasza:
én még olyan ingatlanossal nem találkoztam, aki bármit tett volna, hogy kiszűrje az "ingatlan-turistákat, meg a hülyéket". Ha felhívom, hogy érdekel, akkor vagy mesél még egy kicsit a lakásról, vagy egyből egyezteti az időpontot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!