Ha lenne 30 milliotok egy ingatlanra, s néhány milliotok felujitásra, mik azok a budapesti keruletek, ahol egyáltalán nem vennétek házat, s mik azok amik nem semlegesek, hanem célkeruletek lennének a kereséshez?
"A 37 milliós ingatlanban, 22kerben, nincs FŰTÉS:DDD
Sehol egy radiátor vagy konvektor a fotókon vagy leírásban;)
A burkolói munka meg egy hányadék..., inkább nem nézem tovább."
Ezért gondolkozok 30+5 millioban. Utobbiből lenne rendes futés burkolás egyebek. Persze kérdés milyen a 30 millios ingatlan, de 37+5 már nem férne bele. Akkor ha jol értem végig kéne ezeket járni, s közölni: 15 millio, s aki hajlok rá azét alaposan átnézni s ha én nem találok elhallgatás átverés nyomokat akkor 100 000-egy mérnöknek hátha ő talál? S elvileg lesz aki belátja hogy csak 15-ért kell el? Bár ha 15-ért adnák oda ezeket akkor szerintem plusz 20-ért bármelyikből palotát lehetne csinálni a kérdés csak az megéri e mert vajon érni fog e utána 35-öt vagy csak beleölnék egy 15 milliért vett házba 20 milliot s utána 25-öt érne? S akkor arrol még nem is beszéltem, hogy egy staikailag vagy egyéb okokbol hasonlo mértékben problémás házba semmit se szabad beleölni. Van olyan ház amibe max. a bontási költséget érdemes csak beleölni mert minden más esetben beleölnénk egy ház árát s utána még mindig egy problémás házunk maradna.
21
Én nem írtam, hogy 15-ért vegyél házat s szakit fogadj fel...
Sőt, azt sem, hogy belátja-elfogadja az eladó véleményedet...szerintem elküldene s jön más helyetted-én is ezt tenném.
Más dolog, ha lakni akarsz benne vagy csak rommal kereskedni-felújítani-eladni....kereskedőt nagyon nem érdekli-lefesti s nyomja tovább...
Az ingatlanoknak sose volt fix értéke...kb deviza szerűség.
Akármit csinálsz, egy ház vásárlásakor van zsákbamacska s kiszűrhetetlen jóó részük még szaki részvételével is, mert a falak mögé nem látunk, padló alá sem....stb.
Azért, mert anonim 15 milkóra vélte, attól még ez csak egy sacc...25-30-ra alkudható talán, de az is tény, nem ér annyit sem, de ez a piac most.
Jobbára a telek mérete-helye s a rajta lévő épület mérete-állapota, közműves része stb adja becsült értékét.A piac meg belövi valamire a többi szeméthez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!