Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha lenne 30 milliotok egy...

Ha lenne 30 milliotok egy ingatlanra, s néhány milliotok felujitásra, mik azok a budapesti keruletek, ahol egyáltalán nem vennétek házat, s mik azok amik nem semlegesek, hanem célkeruletek lennének a kereséshez?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 17:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"A 37 milliós ingatlanban, 22kerben, nincs FŰTÉS:DDD

Sehol egy radiátor vagy konvektor a fotókon vagy leírásban;)

A burkolói munka meg egy hányadék..., inkább nem nézem tovább."

Ezért gondolkozok 30+5 millioban. Utobbiből lenne rendes futés burkolás egyebek. Persze kérdés milyen a 30 millios ingatlan, de 37+5 már nem férne bele. Akkor ha jol értem végig kéne ezeket járni, s közölni: 15 millio, s aki hajlok rá azét alaposan átnézni s ha én nem találok elhallgatás átverés nyomokat akkor 100 000-egy mérnöknek hátha ő talál? S elvileg lesz aki belátja hogy csak 15-ért kell el? Bár ha 15-ért adnák oda ezeket akkor szerintem plusz 20-ért bármelyikből palotát lehetne csinálni a kérdés csak az megéri e mert vajon érni fog e utána 35-öt vagy csak beleölnék egy 15 milliért vett házba 20 milliot s utána 25-öt érne? S akkor arrol még nem is beszéltem, hogy egy staikailag vagy egyéb okokbol hasonlo mértékben problémás házba semmit se szabad beleölni. Van olyan ház amibe max. a bontási költséget érdemes csak beleölni mert minden más esetben beleölnénk egy ház árát s utána még mindig egy problémás házunk maradna.

2020. júl. 12. 10:05
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

21

Én nem írtam, hogy 15-ért vegyél házat s szakit fogadj fel...

Sőt, azt sem, hogy belátja-elfogadja az eladó véleményedet...szerintem elküldene s jön más helyetted-én is ezt tenném.

Más dolog, ha lakni akarsz benne vagy csak rommal kereskedni-felújítani-eladni....kereskedőt nagyon nem érdekli-lefesti s nyomja tovább...

Az ingatlanoknak sose volt fix értéke...kb deviza szerűség.

Akármit csinálsz, egy ház vásárlásakor van zsákbamacska s kiszűrhetetlen jóó részük még szaki részvételével is, mert a falak mögé nem látunk, padló alá sem....stb.

2020. júl. 12. 10:17
 23/25 A kérdező kommentje:
Ugy érted az itt 15 milliosnak mondott 37 millioért hirdetett házak el fognak kellni 37 millioért? De akkor mitől 15 milliosak? Mert az nem érv, hogy aki nem venne házat az nem venné meg 37-ért, de 15-ért megéri megvenni mert akkor el tudja adni 37-ért.
2020. júl. 12. 10:28
 24/25 A kérdező kommentje:
"Én nem írtam, hogy 15-ért vegyél házat s szakit fogadj fel..." Szakit akkor is felfogadok, ha egyenesen lebeszélsz rola. Nem fogok tizmilliokat zsákbamacskákra elszorni.
2020. júl. 12. 10:32
 25/25 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert anonim 15 milkóra vélte, attól még ez csak egy sacc...25-30-ra alkudható talán, de az is tény, nem ér annyit sem, de ez a piac most.

Jobbára a telek mérete-helye s a rajta lévő épület mérete-állapota, közműves része stb adja becsült értékét.A piac meg belövi valamire a többi szeméthez képest.

2020. júl. 12. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!