Nők, az elvárásaitoknak megfelel ha egy pasinak ilyen lakása van?

Utolsó, most ilyen alapon egy pasinak sem rossz, ha a nőnek van már lakása, pénze, kocsija, bàrmije.
Ha a másiknak van valamije, az soha nem rossz, de normális embereknél nem feltétel a 100+ milliós saját lakás, emiatt igen kevesen jönnek össze valakivel, akihez amúgy nem vonzódnak.

Gyaníthatóan a kérdezőnek eddig sem normális lakása, sem normális nője nem volt még soha.
Egy albérletből álom is marad...

"Utolsó, most ilyen alapon egy pasinak sem rossz, ha a nőnek van már lakása, pénze, kocsija, bàrmije."
Ez abszolút így van. Általában a nők vadásszák a sikeres, pénzes pasikat, de ismerek olyan férfit is, aki csórón be tudott házasodni nagyon vagyonos családba, és ráadásul jo csaj a felesége, nemcsak pénze van.

Az mindegy.
Számos ismerősöm van, akinek 3 ilyen is van, 2 autó, nagy bevétel, de 2 dl kólára nem hívott meg soha.

4: Nincs olyan, hogy átlag nő.
Paneles és 180 M-s lakással rendelkező férfi is van, aki 5 év alatt összerak egy újabb ingatlant, és olyan, aki 3 év alatt eltapsolja az egészet, olyan, aki szexi, egészséges és művelt, hetente 2x megy színházba és elolvas 5 könyvet, és olyan, aki állandóan részeg és fogatlan analfabéta.

7: Hű, nagyon rosszul gondolod.
Aki így él, annak mindene a banké.
"a milliomosok éppen attól milliomosok, hogy nem szórják el a pénzt olyan státusz-szimbólumokra, mint a gazdagnak gondolt, ám komoly megtakarítással nem rendelkező társaik."

Örülnék, hogy van egyáltalán lakása..
A 80-90-es években az első és második páromnak nem volt, sőt, én is a szüleimmel laktam. Boldog voltam, hogy nekem legalább van egy külön szobám.
Később volt "jómódúbb" párom, neki legalább volt egy régi, elég nagy, kertes téglaháza, mégsem éreztem ott jól magam. Konvektoros fűtés volt, mindig fáztam, a lakás sötét volt, az utcára nyíló ablakon sosem volt felhúzva a redőny.
Sosem vagyon alapján választottam párt, most is csak annyi elvárásom lenne, hogy legyen munkája és egy bármilyen lakása.

Okéjó, ez gondolom inkább trollkérdés, de azért válaszolok.
Röviden és lényegretörően leírom az én helyzetemet: örökségből van egy felújítandó garzonlakásom, és Bp. közelében földem, házzal, jó helyen. Igaz, vályogház, nagy értéke nincs. Csak a közművek + fedél.
Ezeket nem magamnak köszönhetem, ezt kaptam az élettől. Viszont nem is vagyok egészséges, ezt is kaptam az élettől.
Tervezek venni egy olcsó autót. Ok, nyilván nem bömöst.
Értékes szakmát tanulok, ráadásul jók az eredményeim.
"Többet tudok felmutatni", mint a legtöbb huszonéves, deee... nem kellek senkinek.
Alapvetően nem nézek ki jól, a személyiségem nem túl megnyerő, bizonyos szintű autizmussal élek együtt, nincsenek barátaim, magányos vagyok. Szociálisan értéktelen vagyok.
Na meg van a gyógyíthatatlan betegségem, de ez lényegtelen, szerencsére jól együtt tudok vele élni, szoc. életem enélkül is trágya lenne, inkább az orvosi vizsgálatoknál zavar be nagyon az egész.
Szóvaaaal a pénz nem minden. Pénz =/= boldogság.
Az viszont vitathatatlan, hogy pénz szinte kihagyhatatlan eleme a boldogságnak. Hobbit akarsz? Pénz kell!
Utazni akarsz? Pénz kell hozzá!
Bulizni akarsz? Miből veszel piát?
Azzal az emberrel valóban nem érdemes természetgyógyászosat játszani ("Minden rendben lesz", "bevonzod a rossz energiát"), akinek tényleg csak a csupasz valaga van.
És egy ilyen ember sem várhatja el, hogy valaki felhőtlenül boldog legyen mellette.
Ja!
Nem kell a gondolataimat félreérteni, nem nézek le senkit. Mi is voltunk szegények, sőt, sokáig csak kifesteni tudtam a lakásomat. Nemrég jöttem egyenesbe én is.
Huszonéves F

1. Sajnálom hogy ezt kell írnom, de én azt hittem ez a lakás maximum 60 millió Ft mert láttam olyan lakást 40-90 között ami ár-érték arányban jobban megérte.
2. Nekem fontos milyen a kiszemeltem lakásának értéke mert nem tudnám jó embernek érezni magam ha nem az én szintemen van. Ha én nem tudnék zsebből kiperkálni egy lakást, akkor nem jövök össze olyannal, akinek van, mert kevésnek érzem magam mellette.
3. Rá se kérdezek van-e lakása, mert addig nem érdekel amíg nincs sajat lakásom. Amíg nincs saját lakásom addig biztos, hogy nem kezdek olyan komoly kapcsolatba ahol vagyonmegosztás van vagy összeköltözés, mert nekem fontos, hogy legyen saját egizsztenciám mivel önző vagyok és félek attól, hogy kihasználnak, úgyhogy jól esik ha van egy mentsvár ahova menekülhetek.
Tudom, hogy trollkérdés meg felszínes vagyok, de olyan családból jövök ahol a nő járt rosszul anyagilag a válással, ezért paranoid lettem ilyen téren - gondoltam válaszolok, hogy lássátok akad ilyen nő is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!