Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nők, az elvárásaitoknak...

Nők, az elvárásaitoknak megfelel ha egy pasinak ilyen lakása van?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 16. 15:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
10%

Az a nő aki egy 180 millas lakásban lakik, vagy, olyan palit keres,az nem írkál ide.

Ide az átlag vagy az alatti nők írnak.

2020. jún. 16. 16:30
 12/34 A kérdező kommentje:

#10: egy átlagos nő is luxusra vágyik, nem csak a celeb nők..

ha nincs meg 40 éves korodra alsóhangon a saját családi házad, karriered, 7es a ház előtt, eláshatod magad, még egy tesco pénztáros nő előtt is

2020. jún. 16. 16:31
 13/34 anonim ***** válasza:
98%
Őszintén sajnállak.
2020. jún. 16. 16:32
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Te nem a megfelelő nőkkel találkoztál eddig. Mindenki vágyik a luxusra, de normális embernek (akár férfi, akár nő) azért nem ez az első az értékrendjében... egyébként is, sokkal jobb érzés együtt felépíteni valamit és nem beleülni a készbe.
2020. jún. 16. 16:39
 15/34 A kérdező kommentje:

És szerinted az átlag nő nem az utóbbit, beleülni a készbe, választja inkább? :)

Ez meg rég nem a kádár korszak világa, hogy férj feleség közösen felépíti a házat.

2020. jún. 16. 16:42
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

10-es vagyok és 50+-os férfiként írtam amit írtam.

Válás és 2 év "agglegény" élet után másodszor nősültem, albérletből.

10 éve vagyok ismét házas.

Ha ez a véleményed, akkor te vagy nagyon ronda, vagy nagyon buta, esetleg mindkettő vagy Kiskomám!

A mai napig nem áll a házam előtt a 7-es, egy fél házam van, a másik fele a feleségemé, aki nem TESCO-ban pénztáros, hanem céges jogtanácsos,(ráadásul egy cukorfalat!:) én meg villanyszerelő (vállalkozó) vagyok.

2020. jún. 16. 16:45
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó közegben mozogsz, nekem több olyan barátom is van, akik közösen építenek/újítanak fel lakást, és nem a luxus kategóriában :) legyél nyitottabb a nőkre, mert az a frusztráció, amivel írsz róluk, azt feltételezi, hogy rendszeresen egy bizonyos típusba, az aranyásóba botlasz...
2020. jún. 16. 16:49
 18/34 anonim ***** válasza:
92%

Mi is közösen vettünk házat a férjemmel, nulláról indulva. Nem Kádár korszak, 31 és 32 évesek vagyunk.

Amúgy nekem nem kéne a 180 millás se, nem akarok lakásban lakni, pláne nem Budapesten. Ha az ölembe hullana egy ilyen, eladnám a lehető legjobb áron.

2020. jún. 16. 17:08
 19/34 anonim ***** válasza:
97%

Az én férjemnek nem volt saját lakása sem, mikor összejöttünk, együtt teremtettünk meg mindent.

Ha úgy kezeled a nőket, mint számító dögöket, akik elsősorban a pénzt keresik a pasiban, akkor soha nem is lesz normális barátnőd...

2020. jún. 16. 18:07
 20/34 anonim ***** válasza:
40%
Nem számít, nem számít, de azért nem olyan rossz egy nőnek sem, ha éppen 180 millás lakásod van, és még legalább ennyi pénz a számládon.
2020. jún. 16. 18:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!