Nők, az elvárásaitoknak megfelel ha egy pasinak ilyen lakása van?

Az a nő aki egy 180 millas lakásban lakik, vagy, olyan palit keres,az nem írkál ide.
Ide az átlag vagy az alatti nők írnak.
#10: egy átlagos nő is luxusra vágyik, nem csak a celeb nők..
ha nincs meg 40 éves korodra alsóhangon a saját családi házad, karriered, 7es a ház előtt, eláshatod magad, még egy tesco pénztáros nő előtt is

És szerinted az átlag nő nem az utóbbit, beleülni a készbe, választja inkább? :)
Ez meg rég nem a kádár korszak világa, hogy férj feleség közösen felépíti a házat.

10-es vagyok és 50+-os férfiként írtam amit írtam.
Válás és 2 év "agglegény" élet után másodszor nősültem, albérletből.
10 éve vagyok ismét házas.
Ha ez a véleményed, akkor te vagy nagyon ronda, vagy nagyon buta, esetleg mindkettő vagy Kiskomám!
A mai napig nem áll a házam előtt a 7-es, egy fél házam van, a másik fele a feleségemé, aki nem TESCO-ban pénztáros, hanem céges jogtanácsos,(ráadásul egy cukorfalat!:) én meg villanyszerelő (vállalkozó) vagyok.

Mi is közösen vettünk házat a férjemmel, nulláról indulva. Nem Kádár korszak, 31 és 32 évesek vagyunk.
Amúgy nekem nem kéne a 180 millás se, nem akarok lakásban lakni, pláne nem Budapesten. Ha az ölembe hullana egy ilyen, eladnám a lehető legjobb áron.

Az én férjemnek nem volt saját lakása sem, mikor összejöttünk, együtt teremtettünk meg mindent.
Ha úgy kezeled a nőket, mint számító dögöket, akik elsősorban a pénzt keresik a pasiban, akkor soha nem is lesz normális barátnőd...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!