Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem szeretem a lakást amit...

Nem szeretem a lakást amit vettünk?

Figyelt kérdés
Márciusban vásároltunk egy nagy lakást a feleségemmel (+gyerkőcök),a belvárosban, neki mindig is jobban tetszett, én sose voltam odáig érte, de végül belementem, hogy majd megbarátkozom vele, nos ez nem sikerült, már attól rosszul vagyok ha oda kell menni, pedig csak ősszel költözünk be, de semmi kedvem foglalkozni a lakással és költeni rá... Bele vagyok betegedve, hogy megvettük, de nyilván csak nagy bukóval tudunk kiszállni belőle, de már az sem érdekelne csak ne lenne meg...
2020. jún. 1. 14:15
1 2
 1/14 anonim válasza:
9%
Ez a házasság. Nyelj!
2020. jún. 1. 14:32
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem szereted.
2020. jún. 1. 14:33
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Aztán mi bajod vele? Egy lakás az egy lakás. Átrendezheted, átalakíthatod olyannak, hogy jó legyen neked. Max a környékkel vagy a szomszédsággal vagy ilyesmivel lehet bajod. Vagy nem is a lakás miatt nem akarsz hazamenni, hm?
2020. jún. 1. 14:34
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Lehet hülyén hangzik és sokan nem.hisznek benne,de egy próbát megér. Tisztíttasd meg egy pappal. Egy használt lakásban bármi történhetett ami negatív kisugárzast hagy maga után. (Pl.a mi volt lakásunkban apám fel akarta magát kötni, nevelőapám meg meg is tette rá 30 évre :( ). Ezek után nem érzem ott jól magam,nemcsak az emlékek miatt,egyszerűen rossz a közérzetem ha ott vagyok. A másik,rendezd be az ízlésed szerint, és próbálj minél több pozitív dolgot átélni, minden helyiségben. Játsz a gyerekekkel, alkossatok benne valamit, szexelj a feleségeddel és pár év alatt mindenhol csupa jó dolog fog eszedbe jutni. Mást nem nagyon tudsz tenni, én tudom miről beszélsz, háznézéskor nekem is voltak olyanok,hogy rosszul éreztem magam bent.
2020. jún. 1. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát nézd, sosem szabad úgy belemenni valamibe, hogy azt reméled, hogy jobb lesz, majd megszereted, de ezt már te is tudod.

Ha vigasztal a gondolat: életem során sokszor kényszerültem költözésre, és sokszor gyorsan kellett dönteni, mert albérletről volt szó. Tehát sokszor becsúszott olyan kecó is, amitől elsőre a hideg kirázott. De mivel muszáj volt, idővel megszoktam az összeset. Élmények értek a falak között, kicsit átalakítottam, és egészen jó lett. Hátha veled is ez történik. Ha meg nem, kivártok pár évet, és eladjátok.

2020. jún. 1. 14:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Valószínű ez lesz, hogy majd pár év múlva eladjuk....
2020. jún. 1. 14:48
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Könnyebb lenne tanácsot adni, ha leírnád, mi a bajod vele.
2020. jún. 1. 15:43
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Most miért nem lehet eladi?

Gondolom most vetted, akkor ugyan úgy - kb ugyan annyiért el is tudod adni.

De leírhatnád, mi nem tetszik benne, vagy a környékkel van baj?

2020. jún. 1. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Hitel meg csomó sallang ami miatt nem érné meg most...
2020. jún. 1. 20:02
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Próbáljátok meg minél előbb végtörlesztni a hitelt, aztán pedig el lehet költözni. Fogd úgy fel, mintha csak egy albérletbe mennél átmenetileg. Addig is próbáld a jót is meglátni benne, az érték attól még benne van és az sem kizárt hogyha belakjátok, otthonosabbá teszitek, akkor szeretni fogod, vagy legalábbis nem fogod kifejezetten utálni.

Amúgy a lakás nem tetszik, vagy inkább a környékkel vagy elégedetlen?

2020. jún. 2. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!