Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Temető mellett laknál inkább...

Temető mellett laknál inkább vagy temetővel szemben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy 2 ház közül választasz.

Az egyik egy temető mellett van de a ház hátulja mögött van a temető, tehát az udvarról nem látod, az ablakon kinézve sem látod, kivétel ha ráállsz a székre hogy kinézz a fürdőszobai kisablakon, ott már látod a temetőt.

A másik ház meg úgy van hogy melletted ugyan úgy házak vannak mindkét oldalon de az úttest túl oldalán már a temető van. Dróthálós kerítés van, nincsenek fák, így az utcai ablakból lehet látni a temetőt.

Hangzavar nincs egyiknél sem mert mindkét esetben a temető régi része van csak hozzád közel, ahová már nem temetnek, az új rész távolabb van az erdő felé.

Mindkét esetben a település szélén van a temető, nem járnak arra autók.

tegnap 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Soha nem vennék ilyen helyen hazát azt hiszem
tegnap 23:23
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem bejönne, mert szeretem az ilyen hangulatot. Azt venném, ami szemben van, hogy ráláthassak.
tegnap 23:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy. A roma temetést a város másik végéről is hallod.

De nézd inkább a parkolás lehetőséget. Nagyon fogod élvezni, amikor a te kapud, utad elé parkolnak rendszerint , mert soha nincs hely.

Én két utcával lejjebb lakom és még így is néha alig tudok kiállni,állnak keresztbe-kasul, félig kilógva, mert már nincs hova.

tegnap 23:47
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Barátnőm a temetővel szemben lakott, borzalmas zajos, forgalmas volt. A parkolás valóban esélytelen.
tegnap 23:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyim egy régi (zsidó)temetővel szemben lakott 😀

Oda már nem temettek tudtommal, és nem is drótkerítése volt, hanem beton (bár a síremlékek nagyobbik része kilógott fölötte), de ő nagyon szerette. Mindig mondogatta, hogy ennél jobb szomszéd nem kell, nem zajong, nem veszekszik 😊

(Ez a temető oldala volt, kapu és bejárat a másik utcában, szóval senkinek nem jutott volna eszébe ott megállni, igaz, hogy alapból nem volt ott szinte semmi forgalom.)

Egyébként Debrecenről beszélünk, nem egy kis zsákfaluról.

ma 00:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a választ hagytam le 😂

Szóval engem ez egyáltalán nem befolyásolna, a látvány sem zavarna, nem ez alapján választanék a házak közül.

ma 00:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezek a temetők kis falusi temetők. Ha nincs temetés akkor nem állnak ott autók és mint írtam, a temetések a temető másik végén vannak ahol vannak az új sírhelyek.
ma 02:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben zavart volna. Most már nem érdekelne.
ma 02:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, mindkettő jó. Haveromék annyira a temető mellett laknak, hogy a ház hátsó fala gyakorlatilag egyben a temető kerítése is és valóban úgy van, ahogy valaki itt írta, hogy a legjobb szomszédság. Falu, heti egy-két temetéssel, azt a kis időt ki lehet bírni.
ma 04:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Totál mindegy ha nem zavar. Engem hidegen hagy, illetve fel sem merül bennem ilyen kérdés.
ma 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!