Temető mellett laknál inkább vagy temetővel szemben?
Tegyük fel hogy 2 ház közül választasz.
Az egyik egy temető mellett van de a ház hátulja mögött van a temető, tehát az udvarról nem látod, az ablakon kinézve sem látod, kivétel ha ráállsz a székre hogy kinézz a fürdőszobai kisablakon, ott már látod a temetőt.
A másik ház meg úgy van hogy melletted ugyan úgy házak vannak mindkét oldalon de az úttest túl oldalán már a temető van. Dróthálós kerítés van, nincsenek fák, így az utcai ablakból lehet látni a temetőt.
Hangzavar nincs egyiknél sem mert mindkét esetben a temető régi része van csak hozzád közel, ahová már nem temetnek, az új rész távolabb van az erdő felé.
Mindkét esetben a település szélén van a temető, nem járnak arra autók.

Teljesen mindegy. A roma temetést a város másik végéről is hallod.
De nézd inkább a parkolás lehetőséget. Nagyon fogod élvezni, amikor a te kapud, utad elé parkolnak rendszerint , mert soha nincs hely.
Én két utcával lejjebb lakom és még így is néha alig tudok kiállni,állnak keresztbe-kasul, félig kilógva, mert már nincs hova.

Nagyim egy régi (zsidó)temetővel szemben lakott 😀
Oda már nem temettek tudtommal, és nem is drótkerítése volt, hanem beton (bár a síremlékek nagyobbik része kilógott fölötte), de ő nagyon szerette. Mindig mondogatta, hogy ennél jobb szomszéd nem kell, nem zajong, nem veszekszik 😊
(Ez a temető oldala volt, kapu és bejárat a másik utcában, szóval senkinek nem jutott volna eszébe ott megállni, igaz, hogy alapból nem volt ott szinte semmi forgalom.)
Egyébként Debrecenről beszélünk, nem egy kis zsákfaluról.

Csak a választ hagytam le 😂
Szóval engem ez egyáltalán nem befolyásolna, a látvány sem zavarna, nem ez alapján választanék a házak közül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!