Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakás vásárlás ilyen árak...

Kawás Csilla kérdése:

Lakás vásárlás ilyen árak mellett?

Figyelt kérdés

Lassan eljön az idő hogy saját helyet vásároljak magamnak. Régebben már írtam egy kérdést garázsban lakással kapcsolatban. Meg is kaptam hogy nem jó ötlet azóta én is belátom. De egy sima albérletnek nincssok értelme inkább a hitelt fizetném mint a bérletet. A gond az h egyedülálló vagyok és nem is akarok gyereket. Ilyenkor mit lehet tenni?

A garázsos kérdés itt van https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12122044-fe..

ma 17:26
 1/7 anonim válasza:
100%

Hitel.

Érdemes összerakni x mennyiségű önerőt és hitelt felvenni.

ma 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Zártkert mondjuk 1 millió forintig.

Veszel rá egy lakókocsit vagy egy 20 lábas konténert.

Aztán szépen lassan elkezded szigetelni kívülről és belülről

ma 18:18
 3/7 anonim válasza:
67%

Múltkor volt itt egy kérdés, valami hasonló címmel: Mit tennél, ha havi 1 milliót keresnél, hogy osztanád be?

Ott, 10-ből 9-en leírták, hogy ők ennél többet keresnek, ÉS, 500+ pénzt tesznek félre! Ez ugye 2 főre 1M havonta, az évi 12M. Így 4-6 év, és ott a párnak a lakás.

ma 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es, mint Bartos? 🤣
ma 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es az nem tudom,hogy ki inkább,mint Lali az üvegtigrisből
ma 18:46
 6/7 anonim válasza:

Nem tudom, hogy a garázsos kérdés komoly-e, de oda kizárt, hogy jogilag, mint lakcím, beköltözhess.

Haverom megoldása: Bérel 2 lakást. Az egyik egy putri, abban lakik. A másik jó, azt Airbnb -nek adja ki. Az 1 Airbnb hoz annyit, hogy a 2 albérletet fedezze.

ma 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanazt lehet tenni, mint minden ilyen esetben. Növelni kell folyamatosan a bevételt, összeszedni az önerőt, aztán hitel és költözés.

A többi már részletkérdés, és a helyzetedtől függ

ma 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!