Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Gyömrő vs csepel? Melyik a...

Gyömrő vs csepel? Melyik a jobb és melyik az olcsóbb? Melyik a kulturáltabb környék?

Figyelt kérdés
Gyomro azért lenne jobb mert. A reggeli vonat kevesebb mint 30 perc alatt Keletiben van.
2020. ápr. 29. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelműen Gyömrő.

Bár szerintem normális ingatlan Gyömrőn sem olcsó, pont azért mert jó hely, jó közlekedéssel, de lehetőleg a centrumban keress ingatlant!

Ritka az olyan település, ahol ennyire a centrumhoz közel legyen a vasút és a buszmegálló és amellett minden van Gyömrőn, ami csak kell.

A kérdés mindössze annyi, hogy valaki ragaszkodik e ahhoz a tényhez, hogy elmondhassa, hogy ő budapesti.

2020. ápr. 30. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Csepelnél minden kuktúráltabb.
2020. máj. 2. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Gyömrő. Csepeli vagyok, bejutni a melóba tömegközlekedéssel 1 óra 40 perc. Minden szét van túrba, sírás kerülget...
2020. júl. 13. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Csepel közlekedése sosem lesz megoldva (és a Csepel szigeten lévő településeké sem egybevéve) már csak a földrajzi adottságok miatt sem. 1 út be a városba, 1 hév és csókolom. Bármi van, baleset, felújítás, plusz órákat jelent. Mivel egy ipartelep, tele van kamionnal, ami még jobban növeli a forgalmat.

Mindezek mellett pedig tele van olyan emberekkel akikkel életetben nem akarnál találkozni, veszélyes, züllött környék.

2020. júl. 13. 23:48
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
2 út vezet be a városba, Gubacsi hídon is át lehet menni Pesterzsébet irányába. Szintén Erzsábet irányába több busz is közlekedik. Nyilván nem a legótvarabb részére kell költzöni és nem lesz veszélyes. Este 10 - 11 fele járok le a kutyámmal sétálni, sosem éreztem magam veszélyben. Mellettem rét, kiserdő, abszolút gyönyörű zöldövezet. A házzal szembeni részen száz milla feletti ingatlanok... Ahogy minden kerületnek (kivéve talán 2. és 12. kerületet, annak nem tudom lenne kerülendő része) Csepelnek is vannak jó és kerülendő részei.
2020. júl. 31. 20:57
 6/6 anonim válasza:
74%
Csepeli vagyok és tapasztalataim alapján jobban teszed ha Gyömrőnél maradsz. Jobb a tömegközlekedés, kultúráltabb környék, stb. szóval ha tehetném én elköltöznék Csepelről.
2020. okt. 31. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!