Ti melyik lakást választanátok környék alapján?
El fogunk nemsokára költözni anyagi okok miatt. Eddig a Tabánnál éltünk, Budán. Szüleimmel és 4 tesómmal. A szüleim azt mondták találtak 3 lakást, mi válasszunk, hova szeretnénk inkább költözni. Szóval az egyik lakás a Práter utca és a Leonárdó da Vinci utca sarkán van. A másik a Magdolna utca Mátyás térhez közelebbi részén. A harmadik pedig a Lujza utca Kálvária téri részén. Életemben nem jártam ezeken a részeken, annyit tudok, ott van valahol a Corvin pláza:D. Elég rossz híre van ezeknek a környékeknek elvileg, de engem a mostani helyzet érdekelne. Ti melyik helyre költöznétek a környék alapján? Sokat segítenétek, holnap nézzük meg a lakásokat, és szeretném tudni, mire számíthatok. A 2 bátyám volt ott, és azt mondták, ássam el jó mélyre a shortjaimat és a haspólóimat, ott csak macigatyában mehetek majd ki az utcára. Anyámék azzal próbálnak felvidítani, lesz saját szobám és nem a bátyámmal kell laknom... Hát nem tudom, ti hova költöznétek? Nagyon nem ismerem Pestet.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!