Csepel Kvassay híd térsége milyen környék?
Figyelt kérdés
Ajánlottak egy lakást, még nem néztem meg. Google map alapján nekem nem tetszik, mintha valami szegénytelep lenne.2017. máj. 5. 00:23
1/10 anonim válasza:
Nem rossz hely, télen ott öltek meg valakit, vagy halt meg,
meg arrafelé gyilkolászták meg a románokat, az a szerb fickó a csövesekkel. Valami eperföldön.
2/10 kovpet válasza:
"mintha valami szegénytelep lenne"
Pontosan.
3/10 anonim válasza:
Jó nagy hülyeséget beszéltek. Tök nyugis hely. Kuss van, csordogál a duna, nem egy átjáróház, nincs cigány,közel a belváros, mindenki ismer mindenkit. Nekem bejön. Ja tényleg ástak el csöveseket...csak qrvára nem itt hanem kb. 4kmrel arrébb. Ha meg nem is jártál a környéken akkor hogy alkotsz véleményt?? A Gellért hegyen is öltek már embert mégis drága a kecó arra felé. Bármelyik ház 2km. körzetében volt már gyilkosság. De mindegy is hisz már eldöntötted képről hogy $z@r...
4/10 anonim válasza:
A Kvassay híd közelében hol vannak lakások? Raktárak, telepek, vízmű, ártéri erdő, stb., stb. van arrafelé. Hacsak nem valami putrit ajánlottak.
5/10 kovpet válasza:
Van, de nem sok.
Mondjuk nekem is az ófalu ugrott be elsőre, azért írtam, amit írtam, azon a részen az életemben nem jártam.
# 3-nak igaza lehet, hogy a kutya nem jár arra. :)
Abban is, hogy közel a belváros, de semmi nem jár arra tudtommal, tehát ha nem kocsival (vagy motorral vagy bicajjal) jársz, akkor az szívás, hiába van közel légvonalban.
6/10 anonim válasza:
Nincs közlekedése, se bolt, semmi.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha még személyesen nem tudtam elmenni,mégis mi alapján ítéljem meg, ha nem kép alapján...
Amúgy köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 5. 13:36
8/10 anonim válasza:
Nagyon lepukkant környék, én késő este nem járkálnék haza ott munkából.
9/10 anonim válasza:
A 179-es busz jár ott ritkán, a környék kies. A főút mindkét oldalán pusztaság van. Én csepeliként nem laknék ott.
10/10 anonim válasza:
Csak valami engedély nélküli putri lehet, vagy horgásztanya. Ott más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!