Tarnazsadányban házat venni, s élni?
Mindenképp udvaros házba szeretnék költözni, de nincs sok pénzem, hitelre tudok csak venni. Szóval nézegettem ingatlan hirdetéseket és Tarnazsadányban találtam egyet. Aki ott lakik/lakott vagy ismeri a helyet tudna mondani róla valamit?
Illetve véleményeket is várok, hogyha tud valaki olyan helyet, ahol nincs túl nagy népesség, vagy távolabb esik mindentől, de nem túl drága ház. Nem kell nagynak lennie, ha van vmi előszoba, akkor elég ha azon kívül 1 szoba van, amiből edzőtermet csinálhatok. Az udvar/telek viszont jó, ha nagyobb, de nem muszáj azért kilométeres, de szeretek egyedül, szabadon, nagyobb távolságban lenni. Van 2 kutyám meg 3 cicám, jelenleg kisebb panelban élek, de nem bírom ezt már sokáig, túl nagy nekem a nyüzsgés, a városi zajok, forgalom, füst. Nem vagyok antiszoc, nem utálom az embereket sem, csak állandóan ez így sok nekem. Az állatokat, a természetet, a szabad eget szeretem.
Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget.
Értem, köszönöm a válaszokat.
A második kérdésemre esetleg tud valaki valamit?
Szerintem az olcsó kategóriában Gyomaendrőd nem rossz hely.
Kényelmes, komfortos, kulturált város, a brazilok 4,5%, szemben a tarnazsadányi 50%-al, ami a valóságban 80-90%, mivel egy címen 20-an laknak bejelentés nélkül.
Aztán majd körbenézel, hogy melyik felel meg neked.
A szomszédokat is káderezd le!
Köszi!
3M körül.
Hol laksz most?? Vagy teljesen mindegy, bárhová elköltöznél...???? Felszámonád az egész életedet, kapcsolataidat...?
Erősen gyanítom, hogy 3 mio-ért inkább csak brazilos környezetben fogsz házat találni. :-(((((
Vas megye kevésbé c.gányos, de persze nem lehet messziről megállapítani, hogy pont ez a falu milyen....
Kemenesmagasin is sok cigány van.
Szüleim nyírségben élnek egy közepesen fertözött faluban és az alapján hogy ott egy romos ház is 5,5 millio a lakható 7,5 töl indul,egyértelmü hogy ahol 3 millio nagyon sok a kisebbségi.
A falusi CSOK megemelte a vidéki házárakat is. 3 millió Ft-ért sajnos olyan házat kapsz ami teljesen felújítandó, és esetleg a villany van benn.Ilyet nem érdemes venni, csak költened kell rá, és ha mégis szabadulni akarsz tőle esélyed nincs rá.
Tarnazsadányt túlragoztuk, felejtsd el.
Gyűjtögess még egy kicsit, a falusi házárak nem fognak emelkedni, ez biztos. Most volt egy kis emelkedés a CSOK miatt, de azok a házak amik nem keltek el visszaállnak az eredeti árba.
Falun udvar/kert is tartozik a házhoz, romlik az állaga a háznak ha lakatlan, igyekeznek tőle megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!