Budapesthez közel hol érdemes házat venni? (jó közlekedés (tömegközlekedéssel is, kevés brazil, , jó ár, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség stb. )
Párommal lassan 3 éve költöztünk Budapestre és idén volt az esküvőnk, úgyhogy lassan úgy érezzük, hogy mostmár családalapítás céljából inkább saját otthonunkat törlesztenénk, mintsem albérletre fizessünk továbbra is.
Sajnos nem nagyon ismerjük a Budapesthez közeli településeket, így elég nagy bajban vagyunk...
Fő szempontok számunkra: - ház legyen, saját leválasztott kis udvarral, mert szeretnénk egy kutyát (lehet ikerház is, vagy sorház)
- közel legyen Budapesthez, mert itt dolgozunk
- !egyik legfontosabb! hogy tömegközlekedéssel is viszonylag rövid idő alatt lehessen eljutni BP-re (feleségemnek nincs jogsija és nem is szeretne, mert régen volt egy durva balesetük és azóta fél)
- legyen közelben óvoda, általános iskola, bevásárlási lehetőség (legalább valami kisebb bolt)
- legyen költözhető, legalább közepes állapotú, hogy felújításra sokat ne keljen költeni
KERETÜNK: maximum 35 millió forint
Köszönöm a válaszokat. Beszólásokat nem kérek, lehet nem reális amit várunk, de akkor segítsetek jobban látni a dolgokat.
Tudom, hogy manapság egy munkahely nem életreszóló, de nem ártana tudni, melyik részen dolgoztok...
Ha pl. Újpesten, akkor nem ajánlgatnék Érd-Diósd környékét...
Sajnos mindenki ilyet akar...
Ha a jó tömegközlekedést nézed, akkor Csepel, de ott vannak cigók is.
De vannak jó részei is.
Esetleg Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő környéke.
De ott is vannak színesek..
(1-es vagyok)
Igen, én is ismerem, ezért jutott eszembe - de tartok tőle, hogy ott csak kisméretű, régi építésű kertes házat lehet ennyiért venni...
még azt se... :\
Az a baj, hogy ez annyi pénz, amiért még jót nagyon jó helyen necces venni.
Agglomerációba az költözik, aki betudja vállalni az életéből a napi 2-3-4 óra ingázást a kertes házért cserébe (amit hétvégén élvezhet jobb esetben).
Ami közel van, az tényleg diósd, kb 15 perc bkv busszal, de annak sajnos ez az ára.
Érddel az a baj, hogy ami jó, az ott is drága. Cigányok mellett meg nem vennék, mert az el nem adod..
Érdnek a Diósd melletti, érdligeti része egyáltalán nem cigányos (ott nőttem fel, szüleim a mai napig ott élnek). Viszont 35 millió Forintból még a cigányos ófalui részén sem lehet normális házat kapni. :( Mi is rengeteget nézelődtünk ott, és esélytelen.
Sajnos Budapesthez közel egyelőre mi sem találtunk ilyen kritériumokkal házat, pedig régóta keresgélünk a férjemmel.
Ami nálunk még szóba jöhet, az Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ráckeve, ilyesmik, mert jó Budapestre a közlekedés (a tököli HÉV-vonal többnyire), de ezek elég cigányos részek.
Budapesttől északra minden aranyárban van. De nyugatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!