Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesthez közel hol érdemes...

Budapesthez közel hol érdemes házat venni? (jó közlekedés (tömegközlekedéssel is, kevés brazil, , jó ár, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség stb. )

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve költöztünk Budapestre és idén volt az esküvőnk, úgyhogy lassan úgy érezzük, hogy mostmár családalapítás céljából inkább saját otthonunkat törlesztenénk, mintsem albérletre fizessünk továbbra is.

Sajnos nem nagyon ismerjük a Budapesthez közeli településeket, így elég nagy bajban vagyunk...

Fő szempontok számunkra: - ház legyen, saját leválasztott kis udvarral, mert szeretnénk egy kutyát (lehet ikerház is, vagy sorház)

- közel legyen Budapesthez, mert itt dolgozunk

- !egyik legfontosabb! hogy tömegközlekedéssel is viszonylag rövid idő alatt lehessen eljutni BP-re (feleségemnek nincs jogsija és nem is szeretne, mert régen volt egy durva balesetük és azóta fél)

- legyen közelben óvoda, általános iskola, bevásárlási lehetőség (legalább valami kisebb bolt)

- legyen költözhető, legalább közepes állapotú, hogy felújításra sokat ne keljen költeni

KERETÜNK: maximum 35 millió forint

Köszönöm a válaszokat. Beszólásokat nem kérek, lehet nem reális amit várunk, de akkor segítsetek jobban látni a dolgokat.

2020. ápr. 22. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10: de ERcsi erősen ellenjavallt....
2020. ápr. 22. 16:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj, de még mennyire. Nem Ercsire gondoltam.
2020. ápr. 22. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én Érd, Diósd területén nézegetek. De a 35 millió éppen az induló szint, pláne ha minden feltételnek maximálisan meg akar felelni.

Na meg a lényeges dolgokat nem írtad csak, mekkora kell, és Budapest melyik részéhez közel. Hiába jó környék Érd, ha neked Békásmegyerre kell bejárni...

2020. ápr. 22. 16:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a Csepel szigetet egyáltalán nem javasolnám. Oké, hogy ott a HÉV, de kb. ennyi, rézbőrű van, viszont HÉV-en kívül halál a közlekedés, autóval brutál nehéz reggel bejutni a városba, ahogy busszal is

(Ott dolgozom)

2020. ápr. 22. 16:32
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Hát kocsi nélkül inkább Csepel mint Érd, vagy Diósd...
2020. ápr. 22. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Naja, tömegközlekedéssel Érd és Diósd sem a legjobban megközelíthető. Csepel akkor jó, ha jár a HÉV, de amint azzal van valami, már lehetetlen kijutni a szigetről. És a HÉV-en is mindig millióan vannak. Kocsival, ahogy előttem is írták, a reggeli csúcs borzasztó.
2020. ápr. 22. 23:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Fura, kollégám csepelen lakik kint, belvárosban (Kálvin környéke) van az iroda, ő csak dicsérte eddig hogy a lakókörnyezet is egész jó, meg bejutni a városba.

2020. ápr. 23. 07:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

#16: Mi a baj az érdi tömegközlekedéssel?

2 vasútvonal 4 (5) megállóval, két autópálya, két főút, számtalan busz több vonalon...

2020. ápr. 23. 08:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#17: Csepel szigetet írtam. Csepelről, a XXI. kerületből még jó, ha olyan környéken lakik, de az M0 vonalától délre már inkább nehéz, mint élhető
2020. ápr. 23. 08:30
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítő választ! 🙂

Na hát méretben kb. 60-70 nm-es házra gondoltunk, másfél szobás, 1 fürdőszobás,nappali + amerikai konyhás, kis kerttel kb. 150-200 nm.

Mivel tudjuk, hogy a keretünk nem nagy, nyilván a cél az, hogy legalább közepes állapotú legyen, inkább szerkezetileg legyen jó állapotban, aztán szépen, lassan felújítgatjuk...

A házra maximum 35 milliót szánnánk, így maradna még 5-7 milliónk, hogy picit "kipofozzuk".

Feleségem olyan cégnél dolgozik, hogy több telephely közül is választhat, így nagyjából az ő szempontjából az a fontos, hogy tömegközlekedéssel be tudjon jönni a városba, onnan már valamelyik irodát viszonylag hamar eléri.

Én pedig a IX-ik kerületben dolgozom, de hajlandó vagyok többet utazni, inkább neki legyen jobb (nekem szóba jöhet még a kocsival járás is).

Budaörs, Dunakeszi, Budakeszi, Szigethalom? Ezekről mit mondtok? Pár ismerős ezeket ajánlotta...

2020. ápr. 23. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!