Tarnazsadányban házat venni, s élni?
Mindenképp udvaros házba szeretnék költözni, de nincs sok pénzem, hitelre tudok csak venni. Szóval nézegettem ingatlan hirdetéseket és Tarnazsadányban találtam egyet. Aki ott lakik/lakott vagy ismeri a helyet tudna mondani róla valamit?
Illetve véleményeket is várok, hogyha tud valaki olyan helyet, ahol nincs túl nagy népesség, vagy távolabb esik mindentől, de nem túl drága ház. Nem kell nagynak lennie, ha van vmi előszoba, akkor elég ha azon kívül 1 szoba van, amiből edzőtermet csinálhatok. Az udvar/telek viszont jó, ha nagyobb, de nem muszáj azért kilométeres, de szeretek egyedül, szabadon, nagyobb távolságban lenni. Van 2 kutyám meg 3 cicám, jelenleg kisebb panelban élek, de nem bírom ezt már sokáig, túl nagy nekem a nyüzsgés, a városi zajok, forgalom, füst. Nem vagyok antiszoc, nem utálom az embereket sem, csak állandóan ez így sok nekem. Az állatokat, a természetet, a szabad eget szeretem.
Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget.
Nagyok sok a cigány ott.
NEM AJÁNLOM
Egy általános jó tanács, bármely hely közbiztonságára vagy kíváncsi nézd meg a település és környéke etnikai összetételét.
Minél magasabb a cigók aránya annál alacsonyabb a közbiztonság. Ha valaki úgy gondolja ez rasszizmus akkor meg hagyja figyelmen kívül ezt az elvet és költözzön oda.
Uh, hát ez szomorú.
És akkor a cigányok ott veszélyesek? Nincs bajom a másik népekkel, ha nem ártanak másoknak.
Ismered a google-t?? Keress rá hogy tarnazsadány romák!
Videó is van.....
Azcutcára se tanácsos kimenni... És hasonlók.... Visznek mindent ami nincs lebetonozva... Öregezés, rablások,, stb
https://www.youtube.com/watch?v=ox4Gncj6yOw
"Tarnazsadányban gyakorlatilag hajléktalanná tették azt a rákbeteg, idős férfit a cigányok, akit 3 hónapon keresztül kezeltek egy budapesti kórházban. Ez idő alatt minden mozdítható értéket elloptak, ami maradt, azt pedig feldúltá,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!