Hol vegyek házat inkább a 3 falu közül, Tiszakürt, Csépa, Tiszasas? Nagyon megköszönném a választ. Egyáltalán nem vagyok ismerős arra, Kecskeméten lett munkám, ez a 3 falu elég megfizethetőnek tűnt, nem túl távoli a várostól, szép vidék is plusszba.
Én nem ismerek a falukat, de adok egy jó tanácsot.
Egy nap szépen kocsival menj végig mindhárom faluban. Autózd körbe, nézd meg, hogy milyen lakók lakják (sok a cigány vagy sem) nézd meg a falu házait, hogy milyen állapotban vannak. Nézd meg magát a falut milyen. Koszos, vagy figyelnek a rendre. Najd utána döntsd el melyik tetszik a legjobban.
Én így vettem egy kisfaluban házat.
Igen, azt kell csinálni amit az első mondott. Végigkocsikázol az utcákban és nézed, hogy milyenek a házak. Ha a purdék kint rohangálnak az utcán, az már nem sok jót sejtet.
Esetleg leszólíthatsz 1-2 embert kedvesen, hogy mit tud mondani a faluról. Mondd hogy családdal jönnél és kíváncsi vagy a környékre.
Na ebben a három faluban, mint ahogy a környéken kb mindenhol, nagyon sok a norvég cserediák.
Szóval nagyon, nagyon nézd meg, milyen szomszédságban veszel házat. Inkább faluban is érdemes főút mentén, nem a peremen lakni, mert általában az "eldugott" utcákban vannak a... Norvégok. Meg az összes többi lezüllött vagy csak igazi nyomorban élő ember.
Csépát azonnal felejtsd el!!!!!!!!
A maradék Tiszakürt és Tiszasas közül Tiszasast válaszd, de pontosan ahogy előttem írták, tegyél alapos terepszemlét, sok beszélgetéssel!
4-es vagyok
És ha nem haragszol, néhány gyakorlati tanács:
A legfontosabbat leírták előttem, lehetőleg központban levő házat vegyél!
Milyet ne vegyél:
- ne vegyél utcafrontit (tehát legyen előkertje, minél nagyobb annál jobb)
- ne vegyél telekhatárra épült házat, mert abból egy kellemetlen szomszéd esetén csak gond van
- vályogot csak abban az esetben vegyél, ha minimum 60 cm-es kőalapon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!