Mikor mennek le a lakás árak?
Figyelt kérdés
Október környékén szeretnék lakást vásárolni, nem tudom hogy akkor mi lesz a helyzet...2020. márc. 24. 11:48
51/60 anonim válasza:
50: Igen, ez reklám. Mert nem csak ez az egy közvetítő cég van a világon, van vagy 20.
És az airbnb.com haldoklóban van az utóbbi 1 évben a versenytársak pedig felfelé ívelőben.
52/60 anonim válasza:
50: Hagyd, nála elképzelhetetlen az árcsökkenés, még akkor is, ha közben a világgazdaság bedől.
53/60 anonim válasza:
Érdekes, azok szerint van hanyatlóban az ingatlanpiac, akiknek max egy lyukas zoknijuk van...
55/60 anonim válasza:
53: Érdekes következtetés, inkább arról van szó, hogy aki most vásárol a kaszálni vágyó tulajoktól, építtetőktől, annak valóban egy lyukas zoknija marad. Rossz hírem van, ennek most hosszú időre vége (szerencsére).
56/60 anonim válasza:
Engedd el. Ez az 59%-os valszeg valami ingatlanos, aki képtelen szembe nézni a valósággal. Wishful thinking.
A téli érvén azért jót mulattam.
57/60 anonim válasza:
56: Alighanem igazad van, csak nem értem mire számít, a jelenlegi helyzet pont feleslegessé teszi a szakmáját.
58/60 anonim válasza:
#57 vevőjelölt vagyok, csak épp reálisan látom az eddigiek szerint hogy mi lesz. Megmondom, semmi. Max. hosszú távon, de addigra meg rendeződik minden.
59/60 anonim válasza:
én kertes házra pályázok, most lakásom van. arra számítok, hogy pár éven belül lesz esélyem venni egy házat. jelenleg eszméletlen áron vannak hirdetve. a válság már be lett indítva, sok embert már elbocsátottak, a nagy része csak ezután jön....
60/60 anonim válasza:
"Érdekes, azok szerint van hanyatlóban az ingatlanpiac, akiknek max egy lyukas zoknijuk van..."
Ezt mégis miből vontad le? Én pl esést várok (komolyan), pedig több bérbe adott ingatlanunk van és 50+ kp-nk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!