40: Nem akarom többször leírni, hirdetni lehet akármilyen áron, de a reális árat a kereslet fogja eldönteni. Majd nálatok is leesnek az árak, ha az eladók TÉNYLEGESEN rákényszerülnek az eladásra. Márpedig a következő néhány évben ez várható.
2020. márc. 28. 17:14
42/60 anonim válasza:
Majd jön valami csomag megint ami felbacca újra az egekbe, vagy legalábbis nem engedi le...
Megyeszékhelyen találkoztam olyan hirdetéssel, amit eddig ingatlanos 13 körül hirdetett totál lelakott ház, most - szerintem - tulaj hirdeti 17-ért. 35km-re, kisvárosban, családi ház szintén eddig 28 mFt volt, most felvitte 31-re.
Szintén megyeszékhely, 19 milliós 41m2-es kis lakás, annyi hogy saját kerttel, hónapok óta szerintem nincs érdeklődője, de az ár eddig betonfix.
Most akkor mi van?
2020. márc. 31. 08:46
48/60 anonim válasza:
Az van, hogy minden tulaj mindig minél drágábban akarja eladni, de fogalmuk sincs mennyiért építesz egy új házat, ha nem lopnak, csalnak a kivitelezők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!