Hogyan tudnánk a tulajdonossal beszélni?
Kinéztünk egy lakást, nagyon tetszik, felhívtam az ingatlanost, nagyon arrogáns bunkó fiatal gyerek volt, kb 300 kmre lakik innen, majd ő szól a kollégájának, aki hívott is, kérdeztem mikor tudná megmutatni? Nekünk a hétvége lenne jó, kisbabával vagyok itthon, párom estig dolgozik. Ja hát neki nem jó a hétvége... Mert megy bulizni!!
Nem tudjuk megnézni a lakást, mert ilyen bunkók. Arra gondoltam a tulajjal valahogyan megpróbálom felvenni a kapcsolatot de fogalmam sincs hogyan lehetne. Az ingatlanos egyből azt kérdezte van e készpénzem meg hogy ő azonnal el akarja adni, ahhoz képest le se sz.rja hogy megnézhessük. Meg arrogánsan azt mondta hogy volt aki ajánlatot tett rá de elküldte a francba. Így mondta egy igazi tuskó. De nekünk nagyon kellene az a lakás. Mit tegyünk? Köszönöm szépen
9: Akkor ha ki van írva név, akkor küldj oda ajánlott levelet! Vagy a szomszédokat kérdezgesd... Lehet, fel is hívják neked.
De ilyen esetben, amit leírtál, sokszor van, hogy direkt közvetítővel akarják eladni, mert nem akarnak foglalkozni vele.
Azonban az komoly jelzés neki, hogy nem akarja a közvetítő fogadni a vevőt!!
Ezzel megszegi a szerződést és megkárosítja a megbízót (és a vevőt)!
Különben a rendőrséghez is lehet menni.
(És akkor ők felkeresik a tulajt, de ez neked már késő lesz az ügy megoldásához, csak mondom, hogy ilyen szinten is komolyan lehet venni, ez csalás kategória.)
Én tettem ilyen miatt feljelentést - ha van, aki foglalkozik ilyen üggyel ott, akkor ez plusz adalék neki a nyomozáshoz.
Különben megmondod a nevét? Nekem több ingatlanos van a feketelistámon ugyanemiatt.
Budapesten.
Alkalmatlan? Mert a hétvége neki is hétvége? Érdekesek vagytok.
Én sem nyitnám ki neked az üzletem vasárnap délben, hogy hajat vágass, mert neked csak akkor jó.
15: Viccelsz?
Azt vállalta a tulaj felé, hogy eladja a lakását!:)
Az eladás akadályozásának az az oka, hogy valami más érdek vezérli, nem az, amire szerződött (pl, van egy ellenérdekelt szerződése valaki mással, most nem mondok példákat). Ez pedig csalás.
14 es jah majd azért fog párom kivenni egy nap szabit, hogy megnézzen 10 percre egy lakást, nem?
Más ingatlanosnak érdekes módon jó a hétvége....
Mit röhögsz te idióta?
Honnan tudod miért nem kér szabit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!